Ο λόγος γίνεται για την Rolls Royce SRH, το μικρότερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία για έναν πολύ καλό σκοπό. Η συγκεκριμένη είναι εξ’ ολοκλήρου χειροποίητη και απευθύνεται στους Η SRH έχει αλλάξει ριζικά την εμπειρία των μικρών μας φίλων κατά την διαμονή τους στο νοσοκομείο…μικρούς φίλους της Rolls Royce που νοσηλεύονται στην παιδιατρική χειρουργική του νοσοκομείου ‘’St Richard’’, στο Sussex της Αγγλίας.

Τα παιδιά οδηγούν την μικροσκοπική SRH στους διαδρόμους του νοσοκομείου προς την αίθουσα του χειρουργείου ακολουθώντας οδικές πινακίδες, μια κίνηση που αποδεδειγμένα τα βοηθά να μειώσουν το άγχος τους για την επικείμενη επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε αυτοκίνητο, χρειάζεται και η SRH το service της...

Πέρασε ήδη ένας χρόνος…
Έχουν περάσει 12 μήνες όμως από την παράδοση του στο νοσοκομείο οπότε τα έχει κάνει τα.. (χιλιό)μετρα της και όπως κάθε αυτοκίνητο, έτσι κι αυτό χρειάζεται τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο του.

Η SRH λοιπόν ταξίδεψε μέχρι το Goodwood την έδρα της Rolls-Royce και το πόρισμα των μηχανικών αναφέρει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρότι κατά μέσο όρο οδηγείται κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό παιδί …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης