Αν έχετε προγραμματίσει να επισκεφτείτε το Τόκιο (καλή επιτυχία με τον Covid-19) τους επόμενους μήνες εκτός από τον Ναό Senso-Ji, το Αυτοκρατορικό Παλάτι και το Skytree θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ακόμα ένα σημαντικό αξιοθέατο που είναι καυτό αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση Test Car του επετειακού Nissan GT-R50 το οποίο κατασκευάστηκε από την Italdesign.

Δεν του φέρθηκαν όμορφα στην πίστα αυτού του GT-R 50 αλλά εκείνο άντεξε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά εξαρτήματα δοκιμάστηκαν πάνω σε αυτό το Nissan

Στην περιοχή της Ginza καθώς θα κάνετε τα ψώνια σας θα δείτε στο κτίριο της Nissan Crossing ένα “αγωνιστικό μουλάρι” GT-R50 το οποίο κατασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του μοντέλου και ήταν το πρώτο που μπήκε στην πίστα για να δοκιμαστεί από τους μηχανικούς πριν βγει στην παραγωγή. Πάνω σε αυτό το GT-R έγιναν δοκιμές εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, όπως η πίσω αεροτομή, ενώ δοκιμάστηκε η ανθεκτικότητά του και η αιχμηρότητα του πλαισίου του σε σκληρές συνθήκες αγώνα.

Το αυτοκίνητο παραγωγής που ετοιμάστηκε αργότερα είχε κάτω από το καπό του τον γνωστό V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων με δύο τούρμπο ο οποίος είχε απόδοση 710 ίππους! Αυτό όμως που τρομάζει περισσότερο είναι η τιμή του η οποία είναι 993.000€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε μια γεύση από το Nissan GT-R50 παραγωγής

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κινητήρες του νέου Nissan Qashqai

Οι κινητήρες του νέου Nissan QashqaiΤυχεροί πελάτες της Nissan…

Η πιο σπέσιαλ έκδοση του Nissan Juke

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης