Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Lotus πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη Ήρθε και στην Ελλάδα η κορυφαία αυτή έκδοση της Lotus Eliseτο βράδυ τα αποκαλυπτήρια της Lotus Elise 250 Cup.

Πρόκειται για μία ειδική έκδοση της γνωστής Elise που έχει δεχτεί αρκετές τροποποιήσεις προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις και καλύτερες επιδόσεις στους επιβάτες.

Δείτε τα αποκαλυπτήρια της Lotus Elise 250 Cup…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακές επιδόσεις…
Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με κινητήρα 1.8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 243 ίππους και προσφέρει Το βάρος της συγκεκριμένης Elise είναι μόνο 860 κιλά!μοναδικές επιδόσεις, δεδομένου και του χαμηλού βάρους που αγγίζει μόλις τα 860 κιλά. Συγκεκριμένα, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα έρχεται σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 248 χλμ./ώρα.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο οικοδεσπότης Γιώργος Λυμπεράκης μίλησε για τη νέα εποχή Lotus που υπόσχεται ένα μέλλον γεμάτο εκπλήξεις. Να σημειώσουμε πως η εταιρεία που εισάγει τα μοντέλα της βρετανικής φίρμας είναι η Trident Cars.

Εντυπωσιακή η Lotus Elise 250 cup...
Το zougla.gr βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια της ειδικής αυτής Lotus Elise. Από αριστερά: Βασίλης Σαρημπαλίδης, Γιώργος Λυμπεράκης και Πάρις Ποντίκας (φωτό: Σπύρος Κανατάς)
Η πίσω αεροτομή βγάζει μάτια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης