Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alfa Romeo Giulia Veloce είναι ένα σπορ οικογενειακό αυτοκίνητο που προκαλεί με τη σχεδίαση Η Giulia Q4 Veloce πιάνει το 0-100 σε 4.9 δευτ.αλλά και τις επιδόσεις. Είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης και έναν diesel.

Ο πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 2.2 λίτρων αποδίδει 210 ίππους και παράγει 470 Nm ροπής, ενώ ο βενζινοκινητήρας των 2.0 λίτρων με 280 ίππους μπορεί να επιταχύνει το αμάξωμα από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 4.9 δευτερόλεπτα. Η Giulia Veloce διαθέτει το νέο Q4, ένα καινοτομικό σύστημα τετρακίνησης που βάζει τον οδηγό απευθείας στο νόημα των κορυφαίων κρατημάτων.

Η Giulia Q4 Veloce περιμένει υπομονετικά να την περιποιηθούνε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσες έχουν πουληθεί;

Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής 10 Alfa Romeo Giulia Q4 Veloce. Από αυτές οι έξι αφορούν Μία τέτοια… καλλονή χρειάζεται και την ανάλογη φροντίδασε εκδόσεις βενζίνης και οι τέσσερις σε diesel.

Λίγο πριν καταλήξει στα χέρια του ιδιοκτήτη, η ιταλίδα καλλονή περνά τον απαραίτητο καλλωπισμό. Έχετε αναρωτηθεί, άραγε, πώς έρχεται στην Ελλάδα όταν ξεφορτώνεται από το πλοίο που μεταφέρει τα αυτοκίνητα;

Το zougla.gr σας δείχνει τις φωτογραφίες της Alfa Romeo Giulia Q4 Veloce (από την Ελλάδα) μέσα από τον χώρο του λεγόμενου PDI, λίγο πριν φύγει για την αντιπροσωπεία και αμέσως μετά παραδοθεί στον πελάτη που θα τη χαρεί…


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alfa Romeo Giulia Q4 Veloce πατήστε
ΕΔΩ

 Χωρίς πινακίδα...
Ό,τι μπορεί να πιάσει ή να πατήσει ο υπάλληλος της εταιρείας είναι καλυμμένο...
Προστατευτικά και στα χερούλια...
Εδώ ταιριάζει η λέξη 'καινουργίλα'!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης