Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Χιλιάδες αναμένεται να είναι οι ταξιδιώτες που τις ημέρες των Χριστουγέννων θα ξεφύγουν από την καθημερινότητα της Αθήνας (αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων) για να βρουν την… ηρεμία τους και φυσικά να γιορτάσουν την γέννηση του Θεανθρώπου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εκδρομέων θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του, το οποίο θα πρέπει να έχει ελέγξει πριν το ταξίδι για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Γι’ ακόμα μόα φορά οι Μεγαρίτες της εθελοντικής ομάδας Κούρος θα είναι κοντά στους οδηγούς Η μοναδική επαφή με το δρόμο
Ένα σημαντικό στοιχείο είναι το κομμάτι των ελαστικών καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι και η μοναδική επαφή του οχήματός μας με το δρόμο. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως όσο καλό αυτοκίνητο και να έχουμε αν η κατάσταση των ελαστικών είναι άσχημη τότε σίγουρα έχουμε πρόβλημα. Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν μπορούν να ελέγξουν τα ελαστικά, τη λύση δίνει στους εκδρομείς που θα έχουν κατεύθυνση την  Πελοπόννησο (από Αθήνα) η εθελοντική ομάδα Κούρος των Μεγάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To φυλλάδιο που θ απάρετε όσοι σταματήσετε για δωρεάν έλεγχο ελαστικών στο ΣΕΑ Μεγάρων

Απο τις 11:00 έως τις 15:00
Συγκεκριμένα, μέλη της ομάδας θα βρίσκονται στο ΣΕΑ Μεγάρων και θα πραγματοποιούν έλεγχο στα ελαστικά αυτοκινήτων των εκδρομέων που θα σταματήσουν στο σημείο για ξεκούραση ή καφέ.  Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 15:00 της ίδιας ημέρας, οπότε όσοι έχετε κάποιον προβληματισμό για την κατάσταση των ελαστικών καλό θα είναι να κάνετε μία στάση.

Η κίνηση της εθελοντικής ομάδας της πόλης των Μεγάρων είναι ιδιαίτερα σημαντική και δείχνει την ευαισθησία ανθρώπων σε θέματα ασφαλείας που με την πολύτιμη βοήθεια ίσως αλλάξει η μοίρα τους…

 
Μέλη της ομάδας Κούρος και παιδιά Λυκείου εκπαιδεύτηκαν από ειδικούς για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους...

Η εθελοντική ομάδα Κούρος Μεγάρων βρίσκεται πάντα κοντά στους οδηγούς (γρήγορους και... μη)!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης