Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το BMW Riders Club είναι ένα πολύ δραστήριο club μοτοσυκλετών, τα μέλη του οποίου πολύ συχνά Τα μέλη του BMW Riders Club ταξίδεψαν μέχρι τη Ρωσία! διοργανώνουν εκδρομές και συγκεντρώσεις με σκοπό να συζητήσουν γι’ αυτό που τους ενώνει. Την αγάπη τους για τις γερμανικές μοτοσυκλέτες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, 16 αναβάτες του club με 14 μοτοσυκλέτες ξεκίνησαν ένα μακρινό ταξίδι που όμοιό του με τόσες BMW δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν. Ξεκινώντας από την Ελλάδα, διέσχισαν 12 χώρες καλύπτοντας συνολικά 8.000 χιλιόμετρα. Η περιπέτεια περιλάμβανε οδήγηση σε εθνικό δίκτυο, σε επαρχιακό αλλά και σε… χώμα ακόμα και για 400 συνεχόμενα χιλιόμετρα.

Η διαδρομή που ακολούθησαν οι αναβάτες του BMW Riders Club

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Άψογη φιλοξενία σε όλες τις χώρες

Σε κάθε χώρα που έκαναν στάση, η φιλοξενία ήταν μοναδική ενώ τα αντίστοιχα club των άλλων χωρών Όταν είσαι μέλος του club σε θεωρούν οικογένεια…έδειξαν τι σημαίνει να έχεις την ίδια αγάπη για τις BMW και να θεωρείται οικογένεια απλά και μόνο επειδή είσαι μέλος αυτής της λέσχης.

Στη Ρωσία το ελληνικό BMW Riders Club διοργάνωσε κοινές εκδηλώσεις με την αντίστοιχη λέσχη μοτοσυκλετιστών BMW στην Μόσχα, ενώ έγιναν συναντήσεις με τις επίσημες λέσχες BMW στο Κίεβο και το Βελιγράδι.

Ενημέρωση πριν το μεγάλο ταξίδι στα γραφεία της λέσχης


Επόμενο ταξίδι στο Βόρειο Ακρωτήριο

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού δημιούργησε αμέτρητες αναμνήσεις αλλά και σκέψεις για το επόμενο ταξίδι που προγραμματίζεται σε δύο χρόνια.

Αυτή τη φορά, γίνονται συζητήσεις για ταξίδι στο Βόρειο Ακρωτήριο που βρίσκεται στη Νορβηγία και είναι τμήμα του Αρκτικού Ωκεανού.


Για να δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του BMW Riders Club πατήστε
ΕΔΩ

 

 
Στάση για ανεφοδιασμό...
Ένα καφεδάκι (ίσως και παραπάνω) είναι απαραίτητο σε τέτοια ταξίδια
Ο Παναγιώτης Κυριαζής βγάζει selfie με τους φίλους - μέλη του club!
Αναμνηστική φωτογραφία με μία ιστορική BMW
Κάπου... στην Ευρώπη
Τα μωρά ξεκουράζονται...
Μηχανάρες!
Και βόλτα με πούλμαν περιλάμβανε το ταξίδι των μελών του BMW Riders Club
Αν βρεθείς στη  Ρωσία θα συναντήσεις και τέτοιες λιμουζίνες...
Αναμνηστική φωτογραφία του BMW Riders Club, ένα από τα πιο δραστήρια στην Ελλάδα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης