Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Nissan επενδύει συνεχώς και εξελίσσει πράγματα που μπορεί να μας φαντάζουν περίεργα. Για Απίστευτος τρόπος ελέγχου της ποιότητας του χρώματος…παράδειγμα, ένα μικροσκοπικό πλυντήριο αυτοκινήτων μεγέθους λίγων εκατοστών που βρίσκεται στο τεχνικό κέντρο της Nissan North America στο Μίσιγκαν σίγουρα γεννά ερωτήματα.

Στην πραγματικότητα όμως, το εξαιρετικά εξειδικευμένο μηχάνημα επιτρέπει στους μηχανικούς της ιαπωνικής φίρμας να δοκιμάσουν δείγματα χρωμάτων προκειμένου να  βεβαιωθούν ότι τα εξωτερικά χρώματα των μοντέλων της Nissan αντέχουν στο σκληρό περιβάλλον των αυτόματων πλυντηρίων αυτοκινήτων.

Δείτε το σχετικό video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκιμή για το χρώμα…

Πολύ πριν ένα μοντέλο Nissan καταλήξει στις εκθέσεις των αντιπροσώπων, οι μηχανικοί έχουν Η μινιατούρα πλένεται και οι τεχνικοί ελέγχουν αν χαλάει το χρώμα…βεβαιωθεί ότι κάθε σημείο της εξωτερικής βαφής του θα παραμείνει αναλλοίωτο, ακόμη κι αν ο νέος του ιδιοκτήτης το πηγαίνει συχνά για αυτόματο πλύσιμο.

Με λίγα λόγια, για να μιμηθεί έναν αυτόματο κύκλο πλυσίματος, το μικροσκοπικό αυτό πλυντήριο αυτοκινήτων περιστρέφει τη βούρτσα σε περίπου 180 σ.α.λ.,  όπου νερό και χώμα από την Αριζόνα δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον με τις σκληρές συνθήκες πλύσης ενός πραγματικού αυτοκινήτου.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης