Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά το μυαλό μας ταξιδεύει, κάνουμε όνειρα και φανταζόμαστε πως θα είναι το μέλλον. Κανείς Τα αυτοκίνητα της Volvo «βλέπουν» τους πεζούς και φρενάρουν μόνα τους!όμως δεν μπορεί να φανταστεί τι του επιφυλάσσει η μοίρα και ποιο θα είναι το πραγματικό «αύριο». Όλα όσα έχουμε ονειρευτεί μπορεί να χαθούν στη στιγμή και αυτό όπως φαίνεται το γνωρίζουν πολύ καλά στην Volvo.
   
Άλλωστε πρώτο μέλημα της σουηδικής φίρμας είναι στα επόμενα χρόνια να μην υπάρχουν ατυχήματα στους δρόμους και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την βοήθεια της τεχνολογίας. Συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας έχουν την ικανότητα να σώσουν καταστάσεις και να αφήσουν το μέλλον να εξελιχτεί φυσιολογικά.

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό video της Volvo

Όταν το αυτοκίνητο σώζει ζωές…
Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος…Όπως θα δείτε και στο σχετικό video που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Volvo, ένα κοριτσάκι που ξεκινά την σχολική του χρονιά θα συνεχίσει να ονειρεύεται και να το συζητά το μέλλον με την μητέρα του. Και αυτό διότι, το νέο XC60 εφοδιάζεται με τεχνολογία που «διαβάζει» τους πεζούς και προλαμβάνει από μόνο του ατυχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το video διάρκειας 3 λεπτών είναι συγκλονιστικό, σε καθηλώνει και σε προβληματίζει θετικά για το ποια θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων μας πριν αγοράσουμε καινούργιο αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Volvo XC60 αλλά και τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης