Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εργοστάσιο της Κραϊόβα στη Ρουμανία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες η παραγωγή του μικρού To Ecosport εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.0 λίτρου και diesel 1.5 λίτρωνSUV Ford EcoSport. Οι άνθρωποι της Ford έχουν στόχο να καλύψουν τη ζήτηση που έχει η Γηραιά Ήπειρος και να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στο μικρό μοντέλο που όσο περνά ο καιρός πάει όλο και… καλύτερα.

Άλλωστε και σύμφωνα με την αμερικανική φίρμα, η απόφαση παραγωγής του νέου EcoSport στην Ευρώπη αντί της συνέχισης της εισαγωγής του από το εργοστάσιο της Ford στο Chennai, Ινδία, θα βοηθήσει τη Ford να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών.

To Ford Ecosport έχει δημιουργήσει όμορφα... προβλήματα στην μάρκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη η ζήτηση για SUV
Να σημειώσουμε πως ο πωλήσεις των οχημάτων ελευθέρου χρόνου σε 20 ευρωπαϊκές παραδοσιακές
Οι πωλήσεις SUV της Ford στην Ευρώπη αυξήθηκαν πάνω από 30% το 2016 και έχουν αυξηθεί κατά 27% τους πρώτους οκτώ μήνες του 2017αγορές της Ford αυξήθηκαν κατά 27% συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και η αναλογία τους είναι πάνω από ένα στα τέσσερα στις ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων.

Βέβαια η άνοδος των SUV μεταφράζεται και σε περισσότερες θέσεις εργασίας. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Ford θα δημιουργήσει επιπλέον 1.700 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Ford στη Ρουμανία, ανεβάζοντας το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό για την παραγωγή οχημάτων και κινητήρων στους 3.900 εργαζόμενους. Η συνολική επένδυση της Ford στις κορυφαίες παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Ρουμανία υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ από το Μάρτιο του 2008 που ανέλαβε τον έλεγχο του εργοστασίου.

Το εσωτερικό του μικρού SUV της Ford

Από τη Ρουμανία σε 56 χώρες
Η Κραϊόβα είναι η μοναδική πηγή παραγωγής του EcoSport για την Ευρώπη (εξαιρουμένης της Ρωσίας), τροφοδοτώντας 56 ποικίλες αγορές σε τέσσερις ηπείρους, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Καληδονία στην Ωκεανία, Τουρκμενιστάν στην Κεντρική Ασία και Ν. Αφρική.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ford Ecosport πατήστε ΕΔΩ

Το Ford Ecosport
Μπορεί να είναι ένα μικρό SUV αλλά μπορεί να καλύψεις τις ανάγκες και μίας οικογένειας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης