Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηλίας Γκότσης είναι αντιδήμαρχος έργων υποδομών – καθημερινότητας και ποιότητας ζωής στην Συναντήσαμε τον πιο… trendy πολιτικό της Βορείου Ελλάδας και τον βάλαμε συνοδηγό για μια γρήγορη βόλτα στην πίστα των Σερρών! πόλη των Σερρών. Καθηγητής μαθηματικών στο επάγγελμα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νομό και εκλέγεται συνεχώς από το 1990!

Χαρακτηρίζεται ως ένας πολιτικός που στην άκρη του μυαλού του βρίσκεται πάντα το καλό της πόλης και των συμπολιτών του και αυτό φαίνεται στην πράξη.

Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι, οι Σέρρες συγκαταλέγονται στις 28 πόλεις από 21 χώρες της Ευρώπης που συναγωνίζονται για τα βραβεία πράσινης πρωτεύουσας της Ευρώπης και για το Ευρωπαϊκό πράσινο φύλλο 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με την BMW M2 Schnitzer όπου συνοδηγός είναι ο αντιδήμαρχος των Σερρών Ηλίας Γκότσης

Κουστούμι – γραβάτα – κράνος και πίστα!
Πέρα από την… πολιτική αυτό που τον καθιστά ξεχωριστό είναι ο τρόπος που ντύνεται ακολουθώντας Ο Ηλίας Γκότσης εμφανίστηκε στην πίστα με κοστούμι και γραβάτα για να δοκιμάσουμε τα νέα Michelin Pilot Sport 4S πίσω από το τιμόνι μίας BMW M2 420 ίππων…πάντα την τελευταία λέξη της μόδας. Κουστούμια, γραβάτες, φουλάρια, παπούτσια κ.λπ. παρελαύνουν… στην γκαρνταρόμπα του εκκεντρικού Ηλία Γκότση. Σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της κάτι που καταλαβαίνει κανείς όταν βρεθεί δίπλα του έστω και για λίγο.

Τον συναντήσαμε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, στο πλαίσιο εκδήλωσης του SpeedSector. Ένα έργο – κόσμημα που δίνει πνοή και ανεβάζει πολύ το επίπεδο της ξεχωριστής αυτής πόλης, από πολλές απόψεις. Η συνάντηση δεν έγινε τυχαία καθώς επιλέξαμε ένα μέρος που αποτελεί σημείο αναφοράς όλων των φίλων του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και είναι ένα έργο που έχει φτιαχτεί το 1998 με χρήματα του Δήμου, όπου ένας εκ των υποστηρικτών τότε, ήταν και ο Ηλίας Γκότσης.

Ο αντιδήμαρχος έργων υποδομών - καθημερινότητας και ποιότητας ζωής στην πόλη των Σερρών Ηλίας Γκότσης (αριστερά) είναι πολύ δημοφιλής στη Βόρεια Ελλάδα. Μαζί του οδηγήσαμε στο αυτοκινητοδρόμιο πίσω από το τιμόνι μίας BMW M2 Schnitzer 420 ίππων...

Ατάκες που θα συζητηθούν
Έχοντας στα χέρια μας μία ολοκαίνουργια BMW M2 Schnitzer της BMW – Spanos με απόδοση 420 ίππους, του ζητήσαμε να κάνουμε ένα γύρο για να δοκιμάσουμε και τα καινούργια ελαστικά της Michelin Ηλίας Γκότσης: «Η ταχύτητα είναι γένους θηλυκού. Σε συναρπάζει όπως κάθε θηλυκό»με την ονομασία Pilot Sport 4S. Τα συγκεκριμένα που είναι υπερυψηλών επιδόσεων θεωρούνται ιδανικά για πολύ σπορ αυτοκίνητα και για οδήγηση τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα ενώ μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μεγάλες πιέσεις και να… αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καθίσαμε στα αγωνιστικά τύπου καθίσματα του γερμανικού μοντέλου, φορέσαμε τα κράνη μας και κινηθήκαμε σε αρκετά γρήγορο ρυθμό. Σίγουρα η εμπειρία οδήγησης στην πίστα των Σερρών είναι μοναδική αλλά ακόμα πιο μοναδική είναι όταν δεν έχεις ξαναμπεί με ένα τόσο γρήγορο αυτοκίνητο, όπως συνέβη και με τον αντιδήμαρχο Σερρών Ηλία Γκότση.

Όπως αποδείχτηκε και θα το δείτε στο σχετικό video, η γρήγορη βόλτα άξιζε, γεγονός που φάνηκε και από τα συμπεράσματα που βγήκαν στο τέλος από τον ίδιο. «Η ταχύτητα είναι γένους θηλυκού. Σε συναρπάζει όπως κάθε θηλυκό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως «όταν σου αρέσει η πρώτη φορά το ξανακάνεις».

Στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών πάντα περνάς ωραία...
Τοο απόλυτο... gadget του άντρα! BMW M2 Schnitzer 420 ίππων...
Κόλαση και Παράδεισος μαζί...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης