Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τον περασμένο Φλεβάρη και όπως είχατε διαβάσει στο zougla.gr πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ η παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς Mercedes. Ο απεσταλμένος του zougla.gr Λουκάς Παπαλάμπρος είχε δει από κοντά (στατικά) την ολοκαίνουργια A-Class από κοντά και έγραψε για «επίδειξη υπεροχής».

Πριν από λίγες ημέρες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη παρουσίαση (και πάλι στο εξωτερικό) όπου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να την οδηγήσουν (το zougla.gr δεν παρευρέθη).

Η νταλίκα με τα πρώτα A-Class που ήρθαν στην Ελλάδα περνά την πύλη των κεντρικών εγκαταστάσεων της Mercedes Benz Hellas στην Κηφισιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ήρθαν τα πρώτα
Πλέον, έφτασε η ώρα που η νέα A-Class πάτησε στην Ελλάδα και τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει Οι πρώτες παραδόσεις της A-Class  θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο…να φτάνουν με νταλίκες στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταιρείας.

Τις επόμενες ημέρες τα πρώτα A-Class θα δεχτούν την κατάλληλη προετοιμασία από τους ειδικούς και στις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους πελάτες που την έχουν παραγγείλει.

Να σημειώσουμε πως η βασική βενζινοκίνητη έκδοση Α 200 τροφοδοτείται από τον 1,3 turbo κινητήρα των 163 ίππων και η A 180d από τον 1.5 diesel των 116 ίππων ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 32.605 και 32.338 ευρώ, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Επίδειξη υπεροχής από τη νέα Mercedes A-Class

Το ανθρακί χρώμα κυριαρχεί...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης