Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία γενιά του C1 έχει κάνει ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση λόγω της σχεδίασης αλλά και της ποιότητας κατασκευής που μπορεί να την καταλάβει ο καθένας που θα βρεθεί μέσα στην καμπίνα. Στην Η νέα γενιά C1 είναι ιδανικό αυτοκίνητο πόλης αλλά έχει και την πολυτέλεια να ταξιδεύει άνετα και στον αυτοκινητόδρομο… Ελλάδα, το γαλλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο με δύο μηχανικά σύνολα, του 1.0 και των 1.2 λίτρων με απόδοση τους 69 και 82 ίππους αντίστοιχα.

Συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά θα μπορούσαμε να πούμε πως το νέο C1 θυμίζει το παλιό μόνο στο… όνομα. Γενικότερα το εσωτερικό είναι αυτό που σου κάνει… κλικ, ενώ η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα σου περνά την αίσθηση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου. Σε γενικές γραμμές ο εξοπλισμός είναι πλήρης και παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινούργιο σε τιμή… μεταχειρισμένου!
Αν και αναφερόμαστε σε ένα καινούργιο μοντέλο η ελληνική εισαγωγική εταιρεία το διαθέτει σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα, στην έκδοση 1.0 λίτρου με 69 ίππους, το C1 πωλείται αντί του ποσού των 9.815 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης), νούμερο που θα βάλει σε σκέψη πολλούς υποψήφιους αγοραστές ιδίως αυτή την περίοδο…

Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές της Citroen πατήστε ΕΔΩ

Καμία σχέση με την προηγούμενη γενιά δεν έχει το νέο Citroen C1. Σχεδιαστικά είναι πολύ προχωρημένο...

Και σε δρόμους εκτός πόλης το γαλλικό μοντέλο ταξιδεύει άνετα...
Η έκδοση με την μεγάλη οροφή που ανοίγει δίνει άλλον... αέρα στους επιβάτες
O χώρος αποσκευών του γαλλικού μοντέλου...
Πολύ χρηστική η οθόνη αφής που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης