Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έχεις στην Ελλάδα την κορυφαία έκδοση 300C θα πρέπει να πληρώνεις ΜΟΝΟ σε φόρους σχεδόν 5.500 ευρώ το χρόνο! (συν τα τέλη)Στη Ρώμη ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής για την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της Ε.Ε.
   
Οι μετακινήσεις του Πρωθυπουργού έγιναν με ένα πολυτελές Chrysler 300C. Το σχεδόν δύο τόνων αμερικάνικο όχημα διαθέτει άπλετους χώρους και το μήκος του ξεπερνά τα πέντε μέτρα.

Το 300C είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, αλλά από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Πρωθυπουργό να βγαίνει από αυτό, δεν φαίνεται ξεκάθαρα ποια ακριβώς είναι (ίσως να είναι και η προηγούμενη γενιά Chrysler 300C που κυκλοφόρησε και με λογότυπα Lancia Thema).

Εντυπωσιακό το Chrysler 300C

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φουλ από φόρους!
Σε κάθε περίπτωση οι κινητήρες που εφοδιάζουν το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν χωρητικότητα από 3.6 έως… 6.4 λίτρα και ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τα 286 και φτάνουν τα 476 άλογα!

Όπως καταλαβαίνετε τα παραπάνω νούμερα είναι απαγορευτικά για την ελληνική αγορά καθώς οι φόροι που θα συνόδευαν το αυτοκίνητο είναι δυσανάλογοι με την πραγματικότητα…

Διαβάστε επίσης: Τι βλέπουν τα… ματάκια σου πίνοντας καφέ στο Cafe de Paris στο Μονακό!

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βγαίνει από το Chrysler 300C

To... Chrysler 300C
Το αμερικάνικο όχημα εφοδιάζεται στην κορυφαία του έκδοση με κινητήρα 6.4 λίτρων!
Το εσωτερικό του 300C

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης