Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της οικογένειας Citroen είναι το C4. Σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές, υψηλή ποιότητα κατασκευής και ένα ιδιαίτερο εσωτερικό διαμορφώνουν μία ξεχωριστή εικόνα Με τόσο χαμηλή κατανάλωση θα θέλεις συνέχεια να.. ταξιδεύεις! για το γαλλικό μοντέλο.

Το C4 είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και diesel τεχνολογίας downsizing. Στην πράξη, για παράδειγμα, το μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 1.2 λίτρων αποδίδει 130 ίππους ενώ υπάρχει έκδοση diesel χωρητικότητας 1.6 με 100 ίππους και κατανάλωση που… ζαλίζει! Συγκεκριμένα η 1.6 BlueHDi 100 «καίει» μόλις 3.3 λίτρα καυσίμου για κάθε 100 χιλιόμετρα που με τα σημερινά δεδομένα μεταφράζεται σε σχεδόν 3.5 ευρώ για τον συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων.

Η παραπάνω έκδοση κοστίζει 16.215 ευρώ και διαθέτει ικανοποιητικές επιδόσεις. Σύμφωνα με την γαλλική εταιρεία το 0-100 επιτυγχάνεται σε 11.5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Citroen C4 πατήστε ΕΔΩ

To Citroen C4...
Στο ταξίδι 'γράφεις' χιλιόμετρα και δεν επιβαρύνεσαι με πολλά χρήματα από τα καύσιμα...
Το μήκος του C4 είναι 4.329 μέτρα. Ούτε μεγάλο αλλά ούτε και μικρό...
Το εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου...
Άνετα τα καθίσματα...
Κουμπιά πάνω στο τιμόνι που κάνουν πιο άνετη τη ζωή του οδηγού (στη φωτογραφία τα κουμπιά του cruise control - αυτόματου πιλότου)
Κουμπί εκκίνησης του κινητήρα με κουμπί...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης