Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Έλληνας σουπερ σταρ του NBA, δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο δικός μας
Ο “Greek Freak” – Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως είναι το παρατσούκλι του στο NBA, είναι παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και έχει τον αριθμό 34 στη φανέλα του…Γιάννης, με το παρατσούκλι «Greek Freak» καταφέρνει σε κάθε παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς να «σπάει» τα καλάθια των αντιπάλων του και φυσικά να μας κάνει πάντα υπερήφανους κάθε φορά που ακούμε το όνομά του.

Εδώ και λίγα 24ωρα ο γίγαντας των 2 μέτρων και 11 εκατοστών βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές της αλλά και τον καλοκαιρινό ήλιο. Θα παραμείνει σχεδόν ένα μήνα και όσοι είναι… τυχεροί ίσως τον συναντήσουν για να τους υπογράψει κάποιο αυτόγραφο αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Εμείς τον συναντήσαμε την Τρίτη 12 Ιουνίου όπου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις επίσημης αντιπροσωπείας των αυτοκινήτων Peugeot στα Βόρεια Προάστια για να παραλάβει το νέο του SUV με το οποίο θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με την παραλαβή του Peugeot 3008 από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Τον βρήκαμε…
Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό video του zougla.gr, συναντήσαμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο την Ο Γιάννης πήρε στα χέρια του την έκδοση GT με τους 180 ίππους…ώρα που παραλάμβανε το Peugeot 3008 στην έκδοση GT. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με κινητήρα 2.0 λίτρων και αποδίδει 180 ίππους.

Όπως θα ακούσετε και τον ίδιο να λέει, είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός Peugeot και η πρώτη του εμπειρία έδειξε να είναι μοναδική και μάλιστα πριν καν το οδηγήσει.

Στα πλάνα που ακολουθούν ο διευθυντής πωλήσεων της γαλλικής φίρμας Γιώργος Ρέτζιος του εξηγεί τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο, κάτι που δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο 'Greek Freak' είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων του στο μαγικό κόσμο του NBA...

Η επιτυχία του Peugeot 3008 δεν είναι τυχαία…Τίποτα δεν είναι τυχαίο
Πάντως όσο απλά πήγε για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, με το ίδιο ακριβώς τρόπο αποχώρησε, έχοντας πρώτα υπογράψει αυτόγραφα και φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει (πολλές φορές) και τους παρευρισκόμενους για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, γεγονός που δείχνει πόσο σεμνός και ταπεινός παραμένει…


Για πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε
ΕΔΩ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το Peugeot 3008

Αναμνηστική φωτογραφία με τον κορυφαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο


Ο δικός μας Γιάννης δε λέει ποτέ όχι σε όσους του ζητήσουν αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν μαζί του...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης