Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα τεχνολογία ετοιμάζεται να λανσάρει εντός του έτους η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία Τα παράθυρα των αυτοκινήτων γίνονται πλέον «σκεπτόμενα»…SsangYong που αφορά το πρώτο ηλεκτρικό παράθυρο αυτοκινήτου που ενεργοποιείται με την αφή.

Η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανίας της Κορέας διεξήγαγε μια ημερίδα καινοτομίας στο κέντρο της έρευνας & εξέλιξης (R&D) στην πόλη Anseog, με σκοπό να ενθαρρύνει τις δημιουργικές ιδέες και την καινοτόμο έρευνα των εργαζομένων.

Στην εκδήλωση αυτή τόσο οι ερευνητές όσο και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν πολλές νέες τεχνολογικές ιδέες, αλλά και τεχνολογίες που είναι εφικτό να υλοποιηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τζάμια των αυτοκινήτων παύουν σύντομα να είναι απλά... τζάμια!

Παράθυρο αφής!
Ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το λεγόμενο «παράθυρο με σύστημα αφής», μια νέα Φέτος θα δούμε στην πράξη τα παράθυρα αφής…τεχνολογική εφαρμογή που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να χειρίζονται τα παράθυρα του αυτοκινήτου απλά και μόνο αγγίζοντάς τα.

Μάλιστα ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας παραδέχτηκε ότι η νέα τεχνολογία πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της σε κάποια διεθνή έκθεση κατά τη διάρκεια του χρόνου, εφαρμοσμένη σε κάποιο πρωτότυπο μοντέλο.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της SsangYong πατήστε ΕΔΩ

Η αλλαγή εικόνας της SaangYong έχει αλλάξει σημαντικά με το Tivoli...
Σε ημερίδα καινοτομίας στο κέντρο της έρευνας & εξέλιξης (R&D) της SSangYong παρουσιάστηκαν τα τζάμια αφής!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης