Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 5/12 θα διεξαχθεί το ΟΣΦΠ – ΓιουβέντουςΤην Τρίτη 5 Δεκεμβρίου o Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο πλαίσιο 

της 6ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Ένα παιχνίδι που όλος ο φίλαθλος κόσμος θα ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά, πόσο μάλιστα αν υπήρχε η δυνατότητα να ακολουθήσει την Γιουβέντιυς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα ή να φιλοξενηθεί με τους ποδοσφαιριστές στο ίδιο ξενοδοχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι τυχεροί…
Τη μεγάλη αυτή εμπειρία θα ζήσουν τέσσερις Έλληνες που θα βρεθούν κοντά στους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους καλεσμένοι του χορηγού της μεγάλης κυρίας που είναι η Jeep. Σύμφωνα με Οι τέσσερις φίλαθλοι είναι διακριθέντες αντιπρόσωποι της Jeep, χορηγού της Γιουβέντους…πληροφορίες του zougla.gr, οι τυχεροί είναι τέσσερις κορυφαίοι αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, δύο από τη Θεσσαλονίκη και δύο από την Κρήτη.

Πρόκειται για τους, Μιχάλη Γιαννίρη και Δημήτρη Σίμο από την Βόρεια Ελλάδα και τους, Μαριάννα Τζεδάκη και Μηνά Αργυράκη από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο Κρήτης αντίστοιχα. Οι τέσσερις τυχεροί φίλαθλοι θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία καθώς θα ακολουθήσουν την ομάδα στο ξενοδοχείο, θα δειπνήσουν μαζί και φυσικά θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από διακεκριμένες θέσεις του σταδίου Καραϊσκάκης.

Πάνω η Μαριάννα Τζεδάκη και ο Μιχάλης Γιαννίρης και κάτω οι Μηνάς Αργυράκης (αριστερά) και Δημήτρης Σίμος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης