Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο ολοκαίνουργο μοντέλο της Volvo είναι το XC60, ένα όχημα ελευθέρου χρόνου, αρκετά πιο Το XC40 έρχεται στην Ελλάδα το Φεβρουάριο μικρό από το XC90 αλλά αρκετά… μεγάλο για τον σημερινό Έλληνα οδηγό. Σε κάθε περίπτωση το XC60 προσφέρει πολυτέλεια, χώρους και σύγχρονο design, γεγονός που το καθιστά ως ένα μοντέλο με μεγάλη προοπτική στην κατηγορία του.

Πολύ σύντομα η σουηδική φίρμα θα λανσάρει στην αγορά ένα ακόμα όχημα ελευθέρου χρόνου, το οποίο πριν καν βγει στην παράγωγη συζητιέται όσο κανένα άλλο. Πρόκειται για το XC40, ένα μικρομεσαίο SUV που θα λέγαμε ότι είναι το όχημα που καλύπτει μία πολύ μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού και ιδίως στην Ελλάδα.

Το εσωτερικό του Volvo XC40

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κινητήρα 1.500 κ.εκ.
Το νέο μοντέλο θα έρθει στη χώρα μας με το νέο έτος (υπολογίζεται Φεβρουάριο) με αρχικό κινητήρα, Οι τιμές του σουηδικού SUV θα ξεκινούν από τα 31.000 ευρώ περίπου…έναν ολοκαίνουργιο βενζίνης χωρητικότητας 1.5 λίτρων και με απόδοση 153 ίππους! Φυσικά θα υπάρχουν και μεγαλύτεροι κινητήρες, πολλές εκδόσεις κ.λπ.

Όσο για την τιμή του, μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από την εισαγωγική εταιρεία, ωστόσο οι απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr κάνουν λόγο για ποσό κοντά στα 31.000 ευρώ.


Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Volvo πατήστε
ΕΔΩ

Το νέο Volvo XC40 έρχεται στην Ελλάδα το Φεβρουάριο του 2018
Μικρό ή... ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες μίας οικογένειας;
Σπορ γραμμές και σύγχρονο ντιζάιν

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης