Επιμέλεια: Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα από τα κορυφαία οχήματα ελευθέρου χρόνου που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες στην ελληνική αγορά έκανε την εμφάνισή του στο… Survivor. O λόγος για το Peugeot 3008, το οποίο εμφανίστηκε Το Peugeot 3008 έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο!κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης αφήνοντας τους παίκτες με ανοιχτό το στόμα…

Το γαλλικό μοντέλο «ταξίδεψε» από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο και, όπως θα είδατε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας. Αυτό δημιούργησε και ένα επιπλέον πρόβλημα στην παραγωγή του Survivor, καθώς έπρεπε να ξεπεράσει τα… γραφειοκρατικά εμπόδια και να μπορέσει να κυκλοφορήσει κανονικά στους δρόμους! Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο αφορούσε στην έκδοση με κινητήρα diesel 1.6 λίτρου με 120 ίππους και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε τη στιγμή που εμφανίστηκε στην παραλία του Αγ. Δομίνικου το Peugeot 3008

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκλεψε την παράσταση το 3008

Το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017» (ευρωπαϊκός θεσμός) εντυπωσίασε όλους τους παίκτες του Η νέα γενιά 3008 εντυπωσίασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη Survivor και φυσικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είχε την ευκαιρία να το οδηγήσει: «Πραγματικά θα ήθελα ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά να το οδηγώ στην Ελλάδα με πιο μεγάλους δρόμους, για να μπορώ να το απολαύσω καλύτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάνος μετά τις… βόλτες που έκανε.

Το γαλλικό SUV δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους ανθρώπους της παραγωγής και φυσικά ούτε από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε
ΕΔΩ

Ανάρτηση στο... Facebook για το χθεσινό Survivor!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης