Η γερμανική εταιρεία επανέφερε στο προσκήνιο το σήμα GSi, παρουσιάζοντας την ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του νέου Insignia Grand Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Insignia GSi αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη της αντίστοιχης έκδοσης OPC. Τροφοδοτείται από τον 2.0 turbo κινητήρα απόδοσης 260 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, σύστημα τετρακίνησης και torque vectoring, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά και αυξάνοντας την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Σύμφωνα με την Opel, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ταχύτερο τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα σε σχέση με το προηγούμενης γενιάς Insignia OPC, πιο ακριβές και ελαφρύ κατά 160 κιλά. Εφοδιάζεται με προσαρμοζόμενα αμορτισέρ και το σύστημα mechatronic Flexride, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις λειτουργίες (Standard, Tour, Sport και Competition).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, διακρίνεται για το δυναμικό bodykit, με τους μεγαλύτερους προφυλακτήρες, τους επιπλέον αεραγωγούς, τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S, τα φρένα της Brembo, τις ζάντες 18 ή 20 ιντσών, τις ευμεγέθεις απολήξεις της εξάτμισης και την πτέρυγα πίσω.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ δερμάτινα καθίσματα με το σήμα GSi, τα οποία είναι θερμαινόμενα, κλιματιζόμενα και φέρουν λειτουργία μασάζ. Το Insignia Grand Sport GSi θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν λίγο αργότερα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης