Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα συλλεκτικό πλέον Land Rover Discovery3 πωλείται στο διαδίκτυο και αναζητά το νέο του ιδιοκτήτη.
  
Ο λόγος για το όχημα με το οποίο το διάστημα 2007 – 2010 οι Άκης Τεμπερίδης και Βούλα Νέτου έκαναν το γύρο του κόσμου σε 1.179 ημέρες περνώντας από 67 χώρες σε πέντε ηπείρους.

Η αγγελία στο διαδίκτυο...

Έπιασε δεκαετία…
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τις ελληνικές πινακίδες (XKM2728 του νομού Χαλκιδικής οι πρώτες)  Άκης Τεμπερίδης και Βούλα Νέτου «έγραψαν» χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλο τον κόσμο…ήταν το πρώτο Land Rover Discovery3 που επιχείρησε το ταξίδι με την ονομασία The World Off road. Το συγκεκριμένο παραγγέλθηκε από την εισαγωγική εταιρεία της Land Rover και έφτασε στην Ελλάδα το Φεβρουάριο του 2007 μαζί με όλο τον εξοπλισμό G4 Challenge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει κατασκευαστεί στις 3 Ιανουαρίου του ίδιου χρόνου, προετοιμάστηκε και στρώθηκε για να γυρίσει σε όλο τον κόσμο και σήμερα στον κοντέρ έχει 197.000 χιλιόμετρα (έχει αλλαχτεί το μοτέρ).

Το Discovery με το ψευδώνυμο karibu έμεινε το 2011 στο τεχνολογικό μουσείο NOESIS της Θεσσαλονίκης και το 2012 – 2013 το κυκλοφορήσαμε μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε στάδιο… συντήρησης.

 

Για να δείτε την αγγελία του Land Rover Discovery3 που ταξίδεψε στο όλο τον κόσμο πατήστε ΕΔΩ

 

Η ελληνική σημαία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο...
Το Discovery στο τεχνολογικό μουσείο NOESIS της Θεσσαλονίκης
Όταν λέμε πως ταξίδεψε παντού το... εννοούμε!
Το Karibu είναι το... όνομα του αυτοκινήτου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης