Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία μεγάλη σπαζοκεφαλιά που απασχολεί νέους αλλά και παλαιούς πελάτες αυτοκινήτων αφορά στο κόστος του service. Υπάρχει η αίσθηση πως σε ένα επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο πουΟι τιμές στο service έχουν πέσει πάρα πολύ και πλέον το διαπιστώνεις και… ηλεκτρονικά! χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά το κόστος είναι υψηλό και ο καθένας χρεώνει ότι θέλει…  

Αυτή είναι μία άποψη καθώς στην πράξη ισχύουν αντίθετα πράγματα. Πλέον με την κρίση, οι τιμές έχουν πέσει αισθητά που ορισμένες φορές ίσως να μην μπορούν να το πιστέψουμε. Στην ψηφιακή εποχή όπου όλα γίνονται με ένα smartphone ή ένα tablet, μπορούμε να βρούμε και να μάθουμε τιμές για τα πάντα αλλά και να συγκρίνουμε.

Στην ιστοσελίδα της VW, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ξέρει από πριν τι ακριβώς θα πληρώσει για service, ενώ ακόμα και ο ιδιοκτήτης ενός παλαιού VW μπορεί να το μάθει. Οι τιμές μάλιστα είναι τέτοιες που κανένας επίσημος επισκευαστής της μάρκας δεν μπορεί να παραβλέψει παρά μόνο προ τα κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόστος service για ένα καινούργιο VW Polo κοστίζει για πέντε χρόνια 675 ευρώ (με... απόδειξη και εγγύηση)

Service με εγγύηση
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ένα επίσημο service με… απόδειξη, τα ανταλλακτικά που Στο επίσημο service οι μηχανικοί παιρνούν συνεχώς από εκπαίδευση και δεν βγάζουν συμπεράσματα με το μάτι ή το… αυτί! χρησιμοποιούνται είναι γνήσια (άρα και με καλύτερη απόδοση) και συνοδεύονται με εγγύηση στην περίπτωση που χαλάσουν.

Ενδεικτικά το ετήσιο service σε ένα VW Polo 1.000 – 1.200 κ.εκ. 5-10 ετών κοστίζει από 174 έως 197 ευρώ ενώ για ένα VW Golf 1.4-1.6 MPI, το ποσό κυμαίνεται από 169 έως 193 ευρώ.

Χαρακτηριστικό το κόστος και για ένα καινούργιο VW Tiguan (βενζίνη 1.4 με 122 ίππους), το οποίο αγγίζει τα 738 για πέντε χρόνια, δηλαδή 147.6 ευρώ το χρόνο.


Για να μάθετε ακριβώς το κόστος του service (που αφορά όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους) τόσο για καινούργια όσο και για μεταχειρισμένα VW πατήστε
ΕΔΩ

Το service σε επίσημο αντιπρόσωπο για ένα VW Golf 1.4-1.6 MPI πάνω από δέκα ετών κοστίζει από 169 έως 193 ευρώ...
Στα 164 ευρώ κυμαίνεται το κόστος service για ένα Passat άνω των 10 ετών. Ούτε ευρώ παραπάνω...
Το service για ένα VW Tiguan 5-10 ετών (1.4 TSI) κοστίζει από 178 έως 200 ευρώ...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης