Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H εικόνα της μάρκας Jeep έχει αρχίσει να αλλάζει και με αυτόν τον τρόπο κερδίζει ακόμα περισσότερους Η Jeep ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερο… μπάσιμο στην κατηγορία που φέρει το όνομά της!φανατικούς υποστηρικτές. Όπως έχουμε διαπιστώσει, αρχικά με το Grand Cherokee και πλέον με το Renegade, η σχεδιαστική φιλοσοφία έχει περισσότερες καμπύλες και… ξεφεύγει από την τετραγωνική λογική (με εξαίρεση το Wrangler).

Ακόμη ένα τρανταχτό παράδειγμα αφορά στη νέα γενιά του Jeep Compass, του οποίου οι πρώτες εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους πριν από λίγες ημέρες. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το Compass θυμίζει στη σχεδίασή του μικρό Grand Cherokee και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Το πίσω μέρος της νέας γενιάς του Jeep Compass...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κινητήρα 1.400 κ.εκ.

Αρχικά οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν πως είναι διαθέσιμο με κινητήρα 2.4 λίτρων, όμως στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα θα το δούμε με μηχανικό σύνολο ακόμα και 1.400 κ.εκ., που γνωρίζουμε ήδη από το Renegade.

Στη χώρα μας, με έναν τέτοιο κινητήρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα το λανσάρισμά του υπολογίζεται τον Σεπτέμβριο του 2017…


Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Jeep πατήστε
ΕΔΩ

Το εσωτερικό του νέου Jeep Compass

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης