Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2010, χρονιά που κυκλοφόρησε το Nissan Leaf έχουν πουληθεί περισσότερα από 283.000 αυτοκίνηταΜόλις… σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς Nissan Leaf. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο έρχεται πολύ σύντομα για να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του ιαπωνικού μοντέλου στην παγκόσμια αγορά.

Το νέο Leaf διαθέτει πιο σύγχρονη σχεδίαση σε σχέση με το σημερινό μοντέλο και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την αυξημένη αυτονομία που πλέον αγγίζει με φυσιολογική οδήγηση τα 378 χιλιόμετρα.

Το Nissan Leaf φορτίζει από μία κοινή πρίζα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λίγους μήνες έρχεται Ελλάδα
Στους δρόμους αναμένεται να εμφανιστεί αρχές του 2018, χρονιά που θα το δούμε και στην ελληνική Η πρώτη στατική εμφάνιση θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου τον Νοέμβριοαγορά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του zougla.gr, το νέο Leaf θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα το χρονικό διάστημα 11-19 Νοεμβρίου, χρονική περίοδος που θα διεξαχθεί και η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση».

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό (αίθουσα ξιφασκίας).


Διαβάστε επίσης:
Ανεβάζει ψηλά τον πήχη το νέο Nissan Leaf

Η νέα γενιά θα κυκλοφορήσει στους δρόμους, ακόμα και της Ελλάδας, το 2018...
Το μήκος αγγίζει τα 4.5 μέτρα...
Η σχεδίαση του Leaf θυμίζει αυτοκίνητο του μέλλοντος...

Η διάταξη των μπαταριών...
Η εικόνα που έχει ο οδηγός του ιαπωνικού μοντέλου...
Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες...
Ο δείκτης στο Leaf δείχνει την αυτονομία που έχει το αυτοκίνητο με το ρεύμα που έχουν οι μπαταρίες!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης