Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nissan Leaf κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου, όμως αυτό που θα δούμε Το Nissan Leaf θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ελλάδα τον Μάιο του 2018…στην ελληνική αγορά αφορά στη δεύτερη γενιά. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Leaf, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες και στην Ελλάδα η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2018.

Την περασμένη εβδομάδα οι επισκέπτες της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το αυτοκίνητο, καθώς η ελληνική εισαγωγική εταιρεία είχε κινήσει τη διαδικασία για να το δείξει στο κοινό της χώρα μας. Το συγκεκριμένο μαύρο Leaf είχαμε… υποδεχτεί στα Logistics της εταιρείας στον Ασπρόπυργο και οι αναγνώστες του zoigka.gr ήσασταν οι πρώτοι που είδαν το πρώτο Leaf τελευταίας γενιάς!

Το Nissan Leaf χρησιμοποιεί για καύσιμο το... ρεύμα και γι' αυτό μπαίνει στην πρίζα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λεωφόρο Αθηνών
Όσοι δεν τα κατάφεραν, για τις επόμενες (λίγες) ημέρες θα μπορούν να το δουν από  κοντά στις Η αυτονομία του Leaf φτάνει τα 378 χιλιόμετρα…εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης στη λεωφόρο Αθηνών (210 3479700), να ενημερωθούν από το ειδικευμένο προσωπικό για τα χαρακτηριστικά του, να καθίσουν μέσα, να το επεξεργαστούν κ.λπ.

Το zougla.gr πήγε στην κεντρική έκθεση της Nissan, το είδε, το φωτογράφησε και σας το δείχνει, για να είστε, όπως πάντα, ενημερωμένοι για τα πάντα που συμβαίνουν γύρω από το αυτοκίνητο…

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο ηλεκτρικό Nissan LEAF μόλις ήρθε στην Ελλάδα και το βρήκαμε…

Το ηλεκτρικό Nissan Leaf

100% ηλεκτρικό άρα μηδενικοί ρύποι...
Το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου. Είναι δεξιοτίμονο διότι ήρθε για λόγους επίδειξης από την Ιαπωνία...
Ο λεβιές από το... αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
Ο χώρος αποσκευών είναι τεράστιος και ξεπερνά τα 700 λίτρα!
Μπορείς να; τον πεις και... κινητήρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης