Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο γυρίζεις… μυρίζεις, λέει μία σοφή ρήση και αυτό συμβαίνει σχεδόν καθημερινά στην ομάδα του Απόβαση… στην Κρήτη θα κάνουν οι Γάλλοι τις επόμενες ημέρες! «automoto» του zougla.gr που… αλωνίζει τους δρόμους γράφοντας χιλιόμετρα.

Αυτήν τη φορά συναντήσαμε δύο φορτωμένες νταλίκες με αυτοκίνητα της Peugeot ή πιο συγκεκριμένα φορτωμένα με όλη την γκάμα της γαλλικής φίρμας (με επιβατικά και επαγγελματικά)!

Οι δύο φορτωμένες νταλίκες με όλη την γκάμα των αυτοκινήτων της Peugeot που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για... δοκιμές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δεν μας… ξέφυγε!

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr, τις δύο φορτωμένες νταλίκες τις απαθανατίσαμε έξω από τις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας Peugeot – Χανιαδάκης στη λεωφόρο Όσοι είναι φίλοι της ταχύτητας πρέπει να δοκιμάσουν το Peugeot 208 by Peugeοt Sport των 208 ίππων…Αθηνών (δίπλα στα κεντρικά της Nissan -Θεοχαράκης) και ρωτήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει. Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να καταλάβουμε πως πρόκειται για τα αυτοκίνητα που θα «γευτούν» τις επόμενες εβδομάδες οι Κρητικοί, καθώς τα συγκεκριμένα ταξιδεύουν στο νησί για να συμμετάσχουν στο Peugeot Champions Tour.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της μάρκας που θα βρεθούν στους νομούς της Κρήτης κατά τη διάρκεια του Peugeot Champions Tour θα δουν από κοντά και θα μπορούν να οδηγήσουν όλη την γκάμα της Peugeot, 108, 208, 301, 308, 2008, το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017» το 3008, το 7θέσιο 5008, όπως και το εκρηκτικό 208 GTi by Peugeot Sport με τους 208 ίππους που τα… σπάει με τις επιδόσεις του.

Παραλίγο να βοηθήσουμε και στο... φόρτωμα!

Και επαγγελματικά

Από εκεί και πέρα, οι φίλοι του αυτοκινήτου θα μπορούν να δοκιμάσουν και την γκάμα των Όλη η γκάμα των επαγγελματικών θα βρίσκεται στην Κρήτη για να μπορούν οι φίλοι της μάρκας να τη «γευτούν» επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot με τα Bipper, Partner, Expert και Boxer.

Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τρέχουν προσφορές όχι μόνο για τα καινούργια αυτοκίνητα της μάρκας αλλά και για επιλεγμένα εγγυημένα μεταχειρισμένα με λίγα χιλιόμετρα.

Δείτε παρακάτω τις ημερομηνίες αλλά και τους σταθμούς του Peugeot Champions Tour που ξεκινά στις 23 Απριλίου.

23 Απριλίου  – 30 Απριλίου   Χανιά
1 Μαΐου – 8 Μαΐου                 Ρέθυμνο
9 Μαΐου – 16 Μαΐου               Ηράκλειο
17 Μαΐου – 25 Μαΐου             Άγ. Νικόλαος

Για να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Η νταλίκα με τα... επιβατικά
Η νταλίκα με τα... επαγγελματικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης