Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων που ξεκίνησε τις εξαγωγές γιορτάζει φέτος η Hyundao Motor. Από το πρώτο μοντέλο μαζικής παραγωγής της Νότιας Κορέας μέχρι την τελευταία γενιά των μοντέλων της, Πάνω απο 23 εκατομμύρια μονάδες έχουν εξαχθεί σε 40 χρόνια…έχουν εξαχθεί (από το 1976) περισσότερα από 23 εκατομμύρια μονάδες.

Το πρωτοποριακό «Pony» τετράθυρο sedan της εταιρείας (δεν έχει σχέση με το ελληνικό PONY) είχε ξεκινήσει να εξάγεται στη Νότια Αμερική, με 1.042 οχήματα που παραδόθηκαν σε 13 χώρες. Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η Hyundai Motor εξάγει σήμερα περισσότερα από 1,15 εκατομμύρια οχήματα ετησίως από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας στη Νότια Κορέα και μόνο, που αποστέλλονται σε 184 χώρες. Υπολογίζεται ότι εξάγονται περίπου 3.150 οχήματα την ημέρα, τρεις φορές οι συνολικές εξαγωγές του πρώτου έτους.

Η ιστορία των εξαγωγών ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέποντας το μέλλον
Με αφορμή την ιστορική αυτή στιγμή, η Hyundai Motor κατά τη διάρκεια συγκεκριμένης εκδήλωσης παρουσίασε μια σειρά από 26 ιστορικά και σύγχρονα οχήματα. Με σκοπό να αναδειχθεί η εξαγωγική Η Hyundai motor είναι η 6η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο…ιστορία της Hyundai στη γκάμα των αυτοκινήτων που παρουσιάστηκε, περιλαμβάνονταν δύο μοντέλα Pony, τα νέα SUVs Tucson και Santa Fe, καθώς και τα πρωτοποριακά οχήματα IONIQ (υβριδικό, plug-in υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό). Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε εκδήλωση test drive με οχήματα IONIQ στα όμορφα νησιά Γκαλαπάγκος, ώστε να βιώσουν τόσο τις υβριδικές όσο και τις πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις του οχήματος.

Βασιζόμενη στη διεθνή εξαγωγική επιτυχία της, η Hyundai Motor αποτελεί την έκτη ισχυρότερη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο και την 35η ισχυρότερη μάρκα συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογίες της Interbrand.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Hyundai πατήστε ΕΔΩ

To Hyundai Ioniq...  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης