Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χείμαρρος ήταν στον λόγο του ο γενικός διευθυντής της Goodyear Hellas Νίκος Σπανός. Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που αφορούσε σε προϊόντα της εταιρείας που εκπροσωπεί,Στην Ελλάδα ο καθένας γνωρίζει τη δουλειά του άλλου καλύτερα από όλους…μίλησε έξω από τα… δόντια, όχι μόνο για νέα ελαστικά αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση που βιώνει αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα.

Ο κορυφαίος μάνατζερ, ο οποίος διατηρεί την Goodyear στην αγορά της χώρας μας σε υψηλά επίπεδα, ήταν ξεκάθαρος και απόλυτα κατανοητός σε αυτά που είπε μπροστά σε δημοσιογράφους. «Θα βρεθεί κάποιος οραματιστής στην Ελλάδα και θα αλλάξει την κατάσταση. Το μόνο που κάνουμε καλά είναι καφετέριες, clubs, σούσι bar» τόνισε χαρακτηριστικά και έδωσε έμφαση στο κομμάτι της παιδείας: «Βάζουμε χέρι και στην παιδεία, το μοναδικό αντίδοτο που θα οδηγήσει στην ευρεία σκέψη. Μόνο με τη μόρφωση και την παιδεία θα αποκτήσουμε ευρεία σκέψη».

Δείτε τις γεμάτες νόημα δηλώσεις του Νίκου Σπανού, γενικού διευθυντής της Goodyear Hellas…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαία ατάκα…

Ωστόσο, η πιο εύστοχη δήλωση που έκανε ήταν αυτή που αφορούσε στις… γνώσεις που έχουν οι Έλληνες για τα πάντα: «Στην Ελλάδα έχουμε 10 εκατομμύρια γιατρούς, 10 εκατομμύρια πολιτικούς και 10 εκατομμύρια παντογνώστες, ξέρουνε τα πάντα. Εμείς ξέρουμε, αυτός δεν ξέρει».

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Goodyear πατήστε ΕΔΩ

O γενικός διευθυντής της Goodyear Hellas Νίκος Σπανός... 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης