Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα, αν και όπως το… πάμε το καληνύχτα θα ταίριαζε καλύτερα! Αν και διαβάζετε κάπως… αργά τα σημερινά Νέα της Πιάτσας, νομίζω πως θα δικαιωθείτε από την αναμονή γιατί όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι ειδήσεις και τα νέα είναι αρκετά. Οπότε θα.. γεμίσετε με γνώση για την πιάτσα έτσι ώστε να ξέρετε τι γίνεται εμπρός αλλά και πίσω από τις κάμερες.  

Η έκθεση ξεκινά το Σάββατο!

Έχουμε… έκθεση
Σήμερα δεν θα σας κουράσω απλά να αναφέρω πως από το Σάββατο έχουμε έκθεση αυτοκινήτου Για να δούμε τι θα δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου που μας έρχεταιστο πρώτη δυτικό αεροδρόμιο του ελληνικού που θα δούμε αρκετά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές πρεμιέρες, μοντέλα που δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα και σίγουρα θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Δυστυχώς θα μας λείψουν τα super cars αλλά όπως και να το κάνεις, ό,τι και να πεις: από το ολότελα καλή και η… Παναγιώταινα!

Το zougla.gr είναι παντού! (φωτογραφία από το ράλι Παλάδιο με τους Γιώργο Κεχαγιά και Πάνο Κέκκη)

Καλή επιτυχία
Καλό διάβασμα λοιπόν και γεμίστε μπαταρίες για την έκθεση που πλησιάζει μαζί με τα… Χριστούγεννα αφού αν το καλοσκεφτείτε θέλουμε δε θέλουμε και 50 ημέρες!

Πριν αρχίσετε τη μελέτη να ευχηθούμε στα νέα CAR και Car and Driver καλή επιτυχία, καθώς πρόκειται για δύο έντυπα που σίγουρα αναβαθμίζουν το χώρο…

Παρέα με τους... εκδότες (φίλους καλύτερα) του CAR και του CAR and Driver, Τάκη Τρακουσέλλη και Νίκο Μερτέκη

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

Υ.Γ. 1: Όσο πιο άδειος είναι ο τενεκές τόσο περισσότερη φασαρία κάνει!


Υ.Γ. 2: Ο κάθε πικραμένος που τα… ξέρει όλα, ας κάτσει στο πάγκο του και να μη μιλά!

————————————————————————————————

Η εικόνα με τους Γιώργο Βασιλάκη, Πάνο Δάβαρη και Ανδρέα Χριστοφορίδη αποτυπώνουν το κλίμα που υπάρχει στις Hyundai – KIA. Περιττό να γράψουμε πως το… μαγαζί θα πάει σφαίρα και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στις πωλήσεις που συνεχώς ανεβαίνουν! Κλίμα όμως καλό (πολύ καλό) υπάρχει και στις τάξεις των εργαζομένων και όλο αυτό, βοηθά στο αποτέλεσμα!

Από αριστερά, Γιώργος Βασιλάκης, Ανδρέας Χριστοφορίδης και Πάνος Δάβαρης

————————————————————————————————

Εκδήλωση με θέμα την υπηρεσία BMW Individual διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα το BMW Group. Η εκδήλωση με καλεσμένους δημοσιογράφους, πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων και ο τρόπος που την χειρίστηκε ο Κώστας Διαμαντής (επικεφαλής δημοσίων σχέσεων), ο product manager Νίκος Καψής αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας Karim Christian Haririan ήταν ισάξιας του ονόματος της μάρκας… Με λίγα λόγια πολύ υψηλού επιπέδου!

Μία εκδήλωση διαφορετική και με πολύ κέφι!

————————————————————————————————

Μία πολύ ιδιαίτερη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα το εμπορικό τμήμα της TEOREN Motors (Renault & Dacia) για να… πάρει δυνάμεις για τις πολλές νέες, δυνατές, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις που περιμένουμε για τις δύο μάρκες στους επόμενους μήνες. Από τη συνάντηση έλειπαν μόνο δύο μέλη λόγω των προετοιμασιών για την έκθεση επαγγελματικών οχημάτων Cargo Tuck & Van 2017 που ξεκινούσε την… επομένη!

 
To εμπορικό τμήμα της TEOREN

————————————————————————————————

Χωρίς γραβάτα έκανε την εμφάνισή του σε δημοσιογραφική παρουσίαση ο πρόεδρος της Mercedes Benz Hellas, Ιωάννης Καλλίγερος, ακολουθώντας τον νεανικό τρόπο σκέψης της μάρκας!

O Ιωάννης Καλλίγερος

————————————————————————————————

O Γιώργος Μπακόπουλος έχει αναλάβει τα ηνία της FCA (Fiat, Alfa Romeo κ.λπ.) εδώ και λίγους μήνες και όπως δείχνει έχει σκοπό να αλλάξει σημαντικά τον τρόπο σκέψης που έχουν οι περισσότεροι για την μάρκα.

O Γιώργος Μπακόπουλος

————————————————————————————————

Μεγάλη έκπληξη η εμφάνιση… δρομέα του Δημήτρη Μαλαχιά (πρώην δημοσιογράφος σε περιοδικά όπως Burn Out, Power κ.λπ.) ο οποίος ξαφνικά εκεί που ετοιμαζόμενου να βάλω μπρος το αυτοκίνητο με πλησίασε και όχι μόνο αποθέωσε τα Νέα της Πιάτσας αλλά ήξερε και όλα τα θέματα!Απλά RESPECT.

Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τον Δημήτρη Μαλαχιά

————————————————————————————————

Κανονικά μας… τρόλαρε ο Νίκος Αρμενάκης σε συζήτηση που είχαμε για το νέο KIA Stonic! Μας… παρέπεμψε μάλιστα στα Νέα της Πιάτσας για την απάντηση σε ερώτηση που του κάναμε!!!

Ο Νίκος Αρμενάκης (αριστερά) με τον Πάρι Ποντίκα

———————————————————————————————— 

Σε λίγες ημέρες ξεκινά μία νέα ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα το αυτοκίνητο όπου οι ακροατές θα μπορούν να βγαίνουν στον αέρα και να λένε τα προβλήματα που έχουν με το αυτοκίνητό τους. Η εκπομπή θα ονομάζεται “garage“, θα μεταδίδεται από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και θα την παρουσιάζει ο Πάρις Ποντίκας.

————————————————————————————————

Εκδήλωση για τους ανθρώπους των εισαγωγικών εταιρειών αυτοκινήτου διοργάνωσε το Auto Τρίτη όπου γι’ ακόμα μία φορά την τιμητική της είχε η συζήτηση γύρω από τα… κλικ. Στο ίδιο μαγαζί έτρωγε σε διπλανό τραπέζι και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!

 

————————————————————————————————

Νέο συνεργάτη θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο Άρης Γαλανόπουλος ο οποίος θα γράφει για την Καθημερινή και το skai.gr. Όπως μαθαίνουμε ο σκοπός είναι να δώσει έμφαση στα video

————————————————————————————————

Αποχωρεί σύντομα από μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, δημοσιογράφος αυτοκινήτου…

————————————————————————————————

Την Παρασκευή θα παρουσιάσει η Nissan στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου τη νέα γενιά του ηλεκτρικού Leaf και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου της Αθήνας.

————————————————————————————————

Αποχώρησε από την εταιρεία Promauto η Νατάσσα Βυθούλκα η οποία από τον περασμένο Μάρτιο είχε αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων.

————————————————————————————————

Σε αναζήτηση συνεργάτη που θα αναλάβει το digital κομμάτι της εταιρείας βρίσκεται η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων KIA.

————————————————————————————————

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου επιστρέφει στα περίπτερα το Car and Driver μαζί με την “Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου”. Η ομάδα του περιοδικού είναι η εξής:
Εκδότης -Διευθυντής: Νίκος Μερτέκης
Διευθυντής Σύνταξης: Βαγγέλης Πετράκης
Art Director: Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλο
Εμπορικός Διευθυντής: Γιάννης Κουλουρίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Κούτος
Συντακτική Ομάδα: Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης, Παναγιώτης Τριτάρης, Σωτήρης Παπαδήμας, Νίκος Μαρινόπουλος, Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Ηλίας Καφάογλου.

————————————————————————————————

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται η ανακοίνωση της επικεφαλής (ναι θα είναι γυναίκα) που θα αναλάβει το γραφείο Τύπου της Volvo Car Hellas. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μία εξαίρετη κυρία που γνωρίζουμε από την…. πιάτσα με κόκκινο μαλλί! Για να δούμε θα πέσουμε μέσα;

————————————————————————————————

Η Porsche πραγματοποιεί την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Cayenne στην Κρήτη. Από ελληνικής πλευράς στην αποστολή ήταν οι εξής: Μάνος Στεφανής, Τάκης Τρακουσέλλης, Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Δημήτρης Χατζητόλιος, Άρης Γαλανόπουλος, Γιάννης Λημναίος, Βασίλης Χαρίτος, Μιχάλης Γεωργιάδης, Γιώργος Αγαπητός και Σπύρος Ρέκκας,

————————————————————————————————

Την πρώτη της παρουσίαση (με την ευκαιρία παρουσίασης των νέων E-Class cabrio και S-Class) σε δημοσιογράφους πραγματοποίησε η Σωτηρία Δήμα, product manager της Mercedes Benz – Hellas.

H Σωτηρία Δήμα

————————————————————————————————

Άγιο είχε ο Βαγγέλης Γκούμας όταν συγκρούστηκε το MINI Clubman που οδηγούσε με αυτοκίνητο που ο οδηγός του ήταν μεθυσμένος. Ο ίδιος βγήκε αλώβητος και έγραψε την περιπέτεια που πέρασε στο star.gr (για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατήστε ΕΔΩ)

Ο Βαγγέλης Γκούμας

——————————————–—————————————————

Από το 2008 είχε να κάνει δημοσιογραφική παρουσίαση η KIA (συγκεκριμένα το ceed) και μετά από 9 χρόνια επέστρεψε δυνατή με την παρουσίαση του νέου Stonic.

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του νέου KIA Stonic

————————————————————————————————

Ο Στράτος Φωτεινέλης υποδέχεται στο «Πάνω από τα Όρια» αυτής της εβδομάδας τον Δημήτρη Παπανδρέου και συζητά μαzί του τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των ιστορικών αυτοκινήτων. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 17:00. Να θυμίσουμε πως την Κυριακή προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” στις 17:15 και “Παγκόσμια Πρωταθλήματα” στις 17:45 αντίστοιχα.

————————————————————————————————

Τελευταία προπόνηση με την ομάδα BMW Team και την Μαρία Πολύζου, λίγο πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Από αριστερά: Γιώργος Μπάρχος, Γιώργος Τσομπανίδης, Σπύρος Χώτος, Αντώνης Σταυρουλάκης, Μαρία Πολύζου, Γιώργος Ιωσηφίδης, Τίτσα Κιρουν και Βασίλης Σαρημπαλίδης

———————————————————————————————–

Ο Στάθης Πετρόπουλος, μάχιμος δημοσιογράφος με ειδικότητα στους αγώνες αυτοκινήτου γράφει ακόμα και σε ταβέρνα!!!

Ο Στάθης Πετρόπουλος

————————————————————————————————

Ο Φώτης Ραίσης συμπλήρωσε ήδη τέσσερα χρόνια στην παράλληλη δραστηριότητα που κάνει με την αρθοργραφία.

————————————————————————————————

Συζητήσεις των μελών του Αυτοκινήτου της Χρονιάς

————————————————————————————————

Μία νέα κλειστή ομάδα στο Facebook δημιούργησε το Auto Τρίτη για να γράφει τα θέματα off the record και… gossip!

————————————————————————————————

Την περασμένη Τρίτη κυκλοφόρησε το 47ο τεύχος του GOCAR Magazine, που παραμένει το μοναδικό περιοδικό για το αυτοκίνητο στο iPad. Ήδη έχει ξεπεράσει τα 30.000 downloads της εφαρμογής!

————————————————————————————————

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι έτοιμη η νέα ιστοσελίδα της KIA.

———————————————————————————————–

Το ερχόμενο… ΠΣΚ (10-12 Νοεμβρίου) ο δυναμικός όπως πάντα Πάνος Σειτανίδης θα παρουσιάσει μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα, τι άλλο, την Formula 1, που θα περιλαμβάνει οδήγηση σε εξομοιωτή.

————————————————————————————————

Η Spotawheel του Χάρη Αρβανίτη πρωτοπορεί και δίνει 5 χρόνια εγγύηση στις παροχές της που αφορά σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

————————————————————————————————

Στον διαδικτυακό αέρα βρίσκεται από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου το νέο site του Γιάννη Αθανασίου, το x-auto.gr

————————————————————————————————

Κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό περιοδικό μοτοσυκλέτας Bikeit No28.

————————————————————————————————

To Channel 9 θα μεταδίδει και τη φετινή σεζόν την τηλεοπτική εκπομπή μοτοσυκλέτας Moto & bike TV. Ημέρα και ώρα μετάδοσης, Κυριακή στις 20:00.

————————————————————————————————

Αποχώρησε μετά από 21 χρόνια στον Όμιλο Εταιρειών Σφακιανάκη η Μαργαρίτηα Μαρινάκη.

————————————————————————————————

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 Η παρουσίαση είναι παγκόσμια!!!

Για το KIA Stonic λέει!

Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις

————————————————————————————————

ΤΑΞΙΔΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

7 & 8 Νοεμβρίου
Opel Grandland X στην Ορεινή Αχαΐα

7-8 Νοεμβρίου
Lexus CT200 στη Μαδρίτη 

6 & 9 Νοεμβρίου
Ford Fiesta στην Αθήνα 

15-16 Νοεμβρίου
Mitsubishi Eclipse στη Βαρκελώνη 

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου
Mitsubishi ASX στην Αθήνα

————————————————————————————————

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 5
2. www.protothema.gr 13
3. www.gazzetta.gr 15
4. www.sport24.gr 17
5. www.car.gr 19
6. www.newsit.gr 29
7. www.sport-fm.gr 31
8. www.newsbomb.gr 46
9. www.sdna.gr 51
10. www.newsbeast.gr 60
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 185
2. www.drive.gr 213
3. www.autotriti.gr 240
4. www.gocar.gr 255
5. www.motori.gr 426
6. www.autoblog.gr 650
7. www.4troxoi.gr 729
8. www.autogreeknews.gr 919
9. www.enkinisi.gr 1.302
10. www.ix.gr 2.017
11. www.caroto.gr 2.508
12. www.carzine.gr 2.692
13. www.epitrohon.gr 3.397
14. www.carwall.gr 4.156
15. www.motornews.gr 4.582
16. www.gonews.gr 5.375
17. www.4drivers.gr 6.067
18. www.offroader.gr 7.201
19. www.kartnews.gr 12.667
20. www.automoto.com.gr 13.121
21. www.motorsite.gr 15.810
22. www.topspeed.gr 16.397
23. www.autonomous.gr 17.955
24. www.ixauto.gr 26.200
25. www.highoctane.gr 26.854
26. www.auto-internet.gr 38.016
27. www.autoliveris.gr 38.997
28. www.trcoff.gr 56.408
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 6/11/2017 (9:00π.μ.) 

————————————————————————————————

 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η όμορφη παρέα από την Θεσσαλονίκη είναι πάντα με το χαμόγελο! Φωτογραφία με φόντο τη λίμνη του Μαραθώνα.

Από αριστερά: Βαγγέλης Παμπούκης, Στέργιος Μανώλης, Κώστας Στέφου και Χάρης Θεοφράστου
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης