Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Peugeot 3008 κυκλοφορεί τους τελευταίος μήνες στην ελληνική αγορά και έχει Με ένα τόσο ελκυστικό SUV σίγουρα η οδήγηση γίνεται απολαυστική…καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο με τις σχεδιαστικές του γραμμές όσο και με την τεχνολογία που εφοδιάζεται.

Όσοι το βλέπουν από κοντά ή το έχουν οδηγήσει μιλούν για ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο από αυτό που ήξεραν και είχαν στο μυαλό τους.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι πρόκειται για ένα μοντέλο που αποτυπώνει τη νέα εικόνα αλλά και σχειαστική φιλοσοφία της γαλλικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Peugeot 3008

Πάει… σφαίρα το 3008
Όπως αποδεικνύεται η πορεία του μοντέλου στην παγκόσμια αγορά πάει… σφαίρα ενώ και στην Αργύρης Πεδουλάκης, Φώτης Κατσικάρης, Αντώνης Νικοπολίδης κ.ά. οδηγούν το Peugeot 3008! Ελλάδα η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ο χρόνος παράδοσης μεταφράζεται σε αρκετούς μήνες. Προς το παρόν έχουν ταξινομηθεί 359 Peugeot 3008 από την αρχή του έτους και όπως αποδεικνύεται έχει γίνει το αγαπημένο των αθλητών αλλά και όσων ασχολούνται με τα σπορ.

Τρανταχτά παραδείγματα αυτά των, Αργύρη Πεδουλάκη και Φώτη Κατσικάρη, κορυφαίων προπονητών μπάσκετ όπως και του Αντώνη Νικοπολίδη. Και οι τρεις, όπως άλλωστε θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το γαλλικό όχημα ελευθέρου χρόνου και το κατατάσσουν με τον τρόπο τους πολύ ψηλά στη λίστα των premium SUV.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης με... Peugeot 3008
Ο Αντώνης Νικοπολίδης με... Peugeot 3008
Ο Φώτης Κατσικάρης με... Peugeot 3008

Η σχεδίαση του γαλλικού μοντέλου είναι πρόκληση και γι' αυτό δεν περνά απαρατήρητη
Το εσωτερικό του Peugeot 3008

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης