Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα η διάθεση της νέας BMW Σειράς 5. Πρόκειται για ένα επιβλητικό Σκέτο… κόσμημα είναι το νέο κλειδί της νέας 5άραςοικογενειακό και ταυτόχρονα σπορ μοντέλο, που διακρίνεται για την ποιότητα, την άνεση και την τεχνολογία με την οποία εφοδιάζεται.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο στη νέα γενιά αφορά στο κλειδί. Πλέον δεν είναι ένα απλό κλειδί, αλλά ένα «κόσμημα» που θυμίζει mini smartphone. Με ξεχωριστή ομορφιά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πάρα πολλά από την έγχρωμη οθόνη αφής. Το πιο εντυπωσιακό έχει να κάνει με τη χρήση του ως… τηλεχειριστηρίου για τηλεκατευθυνόμενο, καθώς μπορείς να μετακινείς το όχημα ακόμα κι όταν βρίσκεσαι εκτός, απλώς με το πάτημα δύο κουμπιών!

Η νέα BMW Series 5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτες λειτουργίες

Εκτός από τη χρήση του για… ελιγμούς σε χώρους στάθμευσης μέσω τηλεχειρισμού, το Display Key, Είναι δυνατόν να μπορείς από το κλειδί να μετακινήσεις το αυτοκίνητο; Κι όμως είναι!όπως ονομάζεται, προσφέρει και επιπλέον λειτουργίες. Για παράδειγμα, ο έλεγχος εξ αποστάσεως των βοηθητικών συστημάτων καλοριφέρ και εξαερισμού αλλά και ο αντίστοιχος για το εάν έχουν κλείσει τα παράθυρα, οι πόρτες ακόμα και η ηλιοροφή. Επιπλέον και όπως ισχύει και με τα… απλά κλειδιά του BMW group, από αυτό και μόνο μπορεί να γίνει διάγνωση του αυτοκινήτου αλλά και να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος από τον μηχανικό.

Η στάθμη καυσίμου και η υπόλοιπη αυτονομία εμφανίζονται επίσης στο κλειδί μαζί με τις όποιες τεχνικές πληροφορίες. Να σημειώσουμε πως η φόρτιση του κλειδιού γίνεται μέσω επαγωγικού φορτιστή στο αυτοκίνητο ή από μία θύρα USB.


Διαβάστε επίσης:
BMW Series 5: Η τεχνολογία έχει… ξεφύγει

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά της BMW Series 5 πατήστε ΕΔΩ

Το εντυπωσιακό 'έξυπνο' κλειδί της νέας 5άρας

Το εσωτερικό της νέας γενιάς
Νέα γενιά. Νέες τεχνολογίες...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης