Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Toyota είναι μία από τις αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων και αυτό φαίνεται από τις μηνιαίες Ένας στους 10 Έλληνες αγοράζουν Toyota…ταξινομήσεις όχι των τελευταίων μηνών αλλά των τελευταίων ετών.

Η ιαπωνική φίρμα φιγουράρει με την κορυφή και τα ποσοστά δείχνουν πως 1 στους 10 Έλληνες (τουλάχιστον) αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο Toyota!

Το C-HR έχει αλλάξει πολύ την εικόνα της Toyota

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγορά και after sales

Οι πωλήσεις μπορεί να πηγαίνουν καλά όμως αυτό δεν αφήνει στην… ησυχία τους τα στελέχη της
Η προσφορά αφορά σε ετοιμοπαράδοτα οχήματα, οπότε το βλέπεις, το επεξεργάζεσαι και φεύγεις με αυτό σπίτι σου…εισαγωγικής εταιρείας που πρώτο μέλημα είναι ο ικανοποιημένος πελάτης. Αυτό ισχύει τόσο από την αγορά οποιοδήποτε μοντέλου όσο και από το after sales και ο συνδυασμός των δύο έχει «χτίσει» το όνομα Toyota στην Ελλάδα.

Το C-HR είναι το πρόσφατο μέλος της οικογένειας Toyota. Ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η εκκεντρική του σχεδίαση. Το μοντέλο αρέσει πολύ και το καταλαβαίνει κανείς από τις αντιδράσεις στο δρόμο.

Αν και δεν του… φαίνεται οι χώροι είναι αρκετοί για μία οικογένεια με κύριο χαρακτηριστικό το πορτ μπαγκάζ όπου φτάνει σε χωρητικότητα τα 377 λίτρα.

Το εσωτερικό του C-HR


Κίνηση ματ

Παρά τη ζήτηση που έχει το C-HR στην ελληνική αγορά, η Toyota κάνει κίνηση… ματ και το προσφέρει Τιμή από 19.520 ευρώ και 6 χρόνια εγγύηση…σε τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα διαθέτει την έκδοση 1.2 (βενζίνη) με τους 116 ίππους στην τιμή των 19.520 ευρώ βάζοντας όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας σε σκέψεις…

Επειδή μιλάμε για… Toyota η εγγύηση που δίνεται για το C-HR αγγίζει τα 6 χρόνια ή τα 180.000 χλμ, ενώ παρέχεται και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Toyota C-HR πατήστε
ΕΔΩ


Βρείτε και… ρωτήστε τον πιο κοντινό σε εσάς εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Toyota πατώντας
ΕΔΩ

Το ιαπωνικό μοντέλο έχει προσωρημένες σχεδιαστικές γραμμές

Η μέση κατανάλωση στο C-HR κυμαίνεται κοντά στα 7 λίτρα ανά 100χλμ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης