Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η καλύτερη περίοδος για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν μοντέλα σε τιμές που δεν έχουμε ξαναδεί, ενώ επιπλέον τα Με 25.000 ευρώ αγοράζεις ένα αυτοκίνητο που τα έχει σχεδόν όλα, είναι και diesel…«φορτώνουν» και με τεχνολογικό εξοπλισμό που όλοι θα θέλαμε να έχει το αυτοκίνητό μας.

Ένα από αυτά αφορά στο Volvo V40, το μικρομεσαίο μοντέλο της σουηδικής φίρμας που έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του κοινό τόσο εκτός όσο και εντός Ελλάδας. Το εν λόγω εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, με την πρώτη να διατίθεται σε τιμή λίγο πάνω από τα 21.000 ευρώ.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η έκδοση diesel η οποία πωλείται με 24.847 ευρώ που εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 120 ίππους. Η έκδοση με τους 30 περισσότερους ίππους, κοστίζει 25.648 ευρώ, ενώ με αυτόματο κιβώτιο (και 150 ίππους) η τιμή φτάνει τα 27.776 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Volvo V40

Κορυφαίο σε ασφάλεια
Όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει πρόκειται για μία πολύ καλή πρόταση που αφορά στο V40 αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Να σημειώσουμε πως το σουηδικό μοντέλο έχει αναδειχτεί σύμφωνα με τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό Euro NCAP ένα από τα ασφαλέστερα στην κατηγορία του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Volvo V40 πατήστε ΕΔΩ

 
Το σουηδικό μοντέλο είναι διαθέσιμο με πέντε πόρτες
Το εσωτερικό του V40

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης