Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα από τα αυτοκίνητα που θα συζητηθούν φέτος και ιδίως αυτά που ανήκουν στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου είναι το νέο Jeep Compass. Το αμερικάνικο όχημα θα είναι τελείως Η μάρκα που δημιούργησε την κατηγορία… τζιπ ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο της Compassκαινούργιο σε σχέση με την σημερινή γενιά ενώ ένα πολύ σημαντικό στοιχείο θα αφορά στους κινητήρες, καθώς θα είναι διαθέσιμο ακόμα και με μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 1.400 κ.εκ.

Συνολικά θα υπάρξουν 17 συνδυασμοί κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης με χωρητικότητα από 1.4 έως 2.4 λίτρα. Από εκεί και πέρα τα κιβώτια θα είναι χειροκίνητα και αυτόματα 6 και 9 σχέσεων, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα κλασικά συστήματα συνδεσιμότητας και multimedia που ήδη έχουμε δει στο Renegade.

Αλλάζει επίπεδο το νέο Jeep Compass

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εγρήγορση
Το νέο Compass και σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Jeep στην Ελλάδα, αρχές Ιουλίου. Ήδη το εργοστάσιο βρίσκεται σε… εγρήγορση καθώς το Παγκόσμιο μοντέλο γίνεται πλέον το νέο Compass…συγκεκριμένο μοντέλο θα παίξει το ρόλο του στην  παγκοσμιοποίηση της μάρκας Jeep, κάτι που άλλωστε έχουμε δει να συμβαίνει και με το Renegade.  

Στις αρχές Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε στην Πορτογαλία, οπότε και θα έχουμε πάρει την πρώτη οδηγική γεύση, για να μπορούμε να γράψουμε και περισσότερα για το μοντέλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Jeep Compass πατήστε ΕΔΩ

 To νέο Jeep Compass έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο


Εκδόσεις Jeep
Compass

Βενζίνη
1.4L, 140 ίππων, FWD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων
1.4L, 170 ίππων, 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων

Diesel
1.6L, 120 ίππων, FWD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων
2.0L, 140 ίππων, 4WD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων
2.0L, 140 ίππων, 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων
2.0L, 170 ίππων, 4WD/Low με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων

 

Το εσωτερικό του αμερικάνικου SUV
Η σειρά των πίσω καθισμάτων
Ο χώρος αποσκευών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης