Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όταν η 4C έκανε την εμφάνισή της, η Alfa Romeo απέσπασε μεγάλη δημοσιότητα. Εντυπωσιακό
Στην Ελλάδα έχει πουληθεί μία Alfa Romeo 4C…αμάξωμα, μικρός κινητήρας και πολύ καλές επιδόσεις αποδείχτηκε πως ήταν συνδυασμός που έφερε αποτέλεσμα, ως προς την… προβολή.

Επί της ουσίας όμως, οι πωλήσεις της 4C στις περισσότερες χώρες του κόσμου δεν ήταν οι αναμενόμενες. Όπως αποδείχτηκε η υψηλή τιμή έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της μάρκας σχετικά με το μέλλον της.

Η Alfa Romeo 4C coupe...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 309 πωλήσεις…
Χαρακτηριστικές είναι οι μόλις 309 ταξινομήσεις στην Αμερική το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου H πισωκίνητη 4C coupe έχει βάρος 900 κιλά, φορά μοτέρ 1.750 κ.εκ., αποδίδει 258 ίππους και έχει 0-100 σε 4.5 δευτ. 2016, γεγονός που μεταφράζεται σε έσοδα που δεν καλύπτουν τα έξοδα της παραγωγής.

Κοιτάζοντας τα συγκεκριμένα νούμερα αλλά και τις συνολικές πωλήσεις, φαίνεται ξεκάθαρα πως η Alfa Romeo όχι μόνο δεν κερδίζει έδαφος αλλά χάνει συνεχώς νούμερα πωλήσεων.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η ολοκαίνουργια Giulia, καθώς πολλοί περιμένουν την αναγέννηση της μάρκας από το συγκεκριμένο μοντέλο..

Για περισσότερες  πληροφορίες σχετικά με την Alfa Romeo 4C coupe πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες  πληροφορίες σχετικά με την Alfa Romeo 4C spider πατήστε ΕΔΩ

H Alfa Romeo 4C spider...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης