10.000 άνθρωποι στη Ρωσία έκαναν αίτηση για δουλειά στη Nissan

10.000 άνθρωποι στη Ρωσία έκαναν αίτηση για δουλειά στη Nissan

Η αυξανόμενη ζήτηση για τα crossover και SUV μοντέλα, όπως τα Qashqai, X-Trail και Murano και η άνοδος των πωλήσεων στη ρωσική αγορά, ανάγκασαν τη Nissan να προσθέσει δεύτερη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της στην Αγία Πετρούπολη.

Παράλληλα, η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πρόσληψη 457 ατόμων προκειμένου να καλύψει τις θέσεις στις εγκαταστάσεις, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα κατάρτισης τεσσάρων μηνών. Στα γραφεία έφθασαν περισσότερες από 10.000 αιτήσεις από Ρώσους μηχανικούς, εργοδηγούς και επόπτες.

Φέτος, οι πωλήσεις της Nissan στη Ρωσία ακολούθησαν τη θετική τάση της συνολικής αγοράς, με μια αύξηση κατά 2% για το τρέχων εννεάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Αυτό αντανακλάται και στην παραγωγή του εργοστασίου της Αγίας Πετρούπολης, καθώς μέχρι τώρα έχουν κατασκευαστεί 32.037 οχήματα.

Η συνολική παραγωγή της συγκεκριμένης μονάδας, αναμένεται να αυξηθεί φέτος κατά σχεδόν 25%. Το 2016 κατασκευάστηκαν 79.066 οχήματα της Nissan στη Ρωσία, που προορίζονταν για την εγχώρια αγορά, αλλά και για τη Δημοκρατία του Καζακστάν, τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, τον Λίβανο και το Αζερμπαϊτζάν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, 15:20