Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το «Consumer Reports» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας «Annual Auto Reliability Survey» για τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

Για ακόμη μία χρονιά, η Toyota κατέκτησε την πρώτη θέση, με τους ιδιοκτήτες να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αυτοκίνητά της. Δεύτερη ήταν κλασικά η Lexus, με την KIA να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Audi, BMW, Subaru, Infiniti, Buick, Honda και Hyundai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση κάνει η 13η και 14η θέση των Porsche και Mercedes, με τις Alfa Romeo, Fiat, Jaguar, Land Rover, Maserati, MΙΝΙ, Mitsubishi και Smart, να μένουν εκτός λίστας λόγω έλλειψης αρκετών δεδομένων.

Στην έρευνα περιελήφθησαν περισσότερα από 640.000 οχήματα, με τους ειδικούς να λαμβάνουν υπόψη τη λειτουργία των συστημάτων πολυμέσων, των κινητήρων, των κιβωτίων ταχυτήτων και όλων γενικά των μηχανικών τμημάτων. Έλαβαν μέρος περίπου 400.000 μέλη τα οποία φυσικά, κατέχουν τα αυτοκίνητα, κατασκευής από το 2000 έως το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται στα συστήματα πολυμέσων των καινούργιων μοντέλων. Το αυτοκίνητο που βγάζει τα λιγότερα προβλήματα από όλα είναι το KIA Niro.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης