Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Εργάζεται στον όμιλο McLaren Automotive. Έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη κορυφαίων αυτοκινήτων, όπως της 765LT, της Elva roadster και της πανίσχυρης Artura. Όλο και περισσότερες γυναίκες εργάζονται στον χώρο των 4 τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται κορυφαία μηχανικός και φέτος έλαβε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία στον χώρο των τεσσάρων τροχών, αυτό της «Γυναίκας Μηχανικού της Χρονιάς». Το Ινστιτούτο Μηχανικής και Τεχνολογίας (IET) έδωσε τον τιμητικό τίτλο στην Ella Podmore, μέλος της διάσημης βρετανικής φίρμας.

Η Ella ξεκίνησε την πρακτική της εξάσκηση στη McLaren το 2016 και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε από τα βασικά «γρανάζια» της εταιρείας.

Συμμετέχει σε κάθε μεγάλο project της μάρκας και τα στοιχεία που τη διακρίνουν είναι το πάθος, ο δυναμισμός και η έντονη προσωπικότητά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, εκπροσωπεί επάξια το γυναικείο φύλο σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, είναι εξαιρετική στη δουλειά της και διαθέτει αυτό το μοναδικό χάρισμα να μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους γύρω της.

Το IET, εκτός από την ανάδειξη των κορυφαίων μηχανικών, προωθεί την καριέρα της μηχανικής σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.

Η νέα McLaren με τελική 330 χλμ./ώρα

Αυτή η McLaren είναι έργο τέχνης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης