Του Λουκά Παπαλάμπρου

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση του Λος Άντζελες, διέρρευσαν οι  πρώτες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου SUV της ιταλικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Stelvio ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Giulia, διακρίνεται για το απαράμιλλο ιταλικό στιλ, τα σπορ χαρακτηριστικά και το δυναμικό προφίλ. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο ελκυστικά SUV που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, κάνοντας δυναμική είσοδο σε μια από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασίζεται στην πλατφόρμα Giorgio, την ίδια με τη Giulia, χρησιμοποιώντας τα ίδια μηχανικά μέρη. Οι έντονες καμπύλες του αμαξώματος, οι ακμές, η κεκλιμένη οροφή και το μυώδες πίσω τμήμα, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αισθητικά αυτοκίνητο, με το κλασικό κόκκινο χρώμα της Alfa Romeo να εκφράζει το πάθος και τα ταπεραμέντο των Ιταλών.

Το εσωτερικό προέρχεται επίσης από το sport sedan μοντέλο, συνδυάζοντας τη φινέτσα, με την ποιότητα και την πρακτικότητα. Η Stelvio θα είναι διαθέσιμη σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, έχοντας κάτω από το καπό τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και diesel 2.0 και 2.2 λίτρων, καθώς και τον 2.9 V6 twin-turbo των 510 ίππων.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει στα τέλη του έτους, στο εργοστάσιο του Cassino έξω από τη Ρώμη, με το λανσάρισμα στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν το απόγευμα, στο πλαίσιο του παγκόσμιου ντεμπούτου.

Οι φίλοι των τεσσάρων τροχών και της Alfa Romeo μπορούν να παρακολουθήσουν σε live streaming την πρεμιέρα, στις 19:15 (ώρα Ελλάδας), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας http://www.alfaromeo.com/reveal.



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης