Η νέα γενιά του σκληροτράχηλου μοντέλου της γερμανικής φίρμας, με την επιβλητική εμφάνιση και τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, βρίσκεται προ των πυλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Mercedes συνεχίζουν τις δοκιμές της καινούργιας G-Class, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την παγκόσμια παρουσίαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την έκθεση του Ντιτρόιτ, τον Ιανουάριο του 2018.

Το αυτοκίνητο εθεάθη πλήρως καμουφλαρισμένο στις Αυστριακές Άλπεις. Όπως προκύπτει από τις εικόνες, διατηρεί τη χαρακτηριστική σχεδίαση με το τετραγωνισμένο σχήμα, τη μεγάλη μάσκα και τον τροχό στην πίσω πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, διέρρευσαν κάποιες εικόνες από το εσωτερικό, με την αισθητική του να είναι σαφώς πιο μοντέρνα και σύγχρονη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των υπολοίπων μοντέλων της γκάμας. Διακρίνεται η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, οι αλουμινένιες επενδύσεις και οι νέου σχεδιασμού αεραγωγοί. 

Όσον αφορά στους κινητήρες, αναμένεται να τοποθετηθούν τα ισχυρότερα σύνολα της Mercedes, όπως ο εξακύλινδρος diesel 2,9 λίτρων και ο V8 4.0 biturbo βενζίνης. Αναλυτικές πληροφορίες για τη νέα G-Class και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα δοθούν στις αρχές του επόμενου έτους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης