Τα αυτοκίνητα της τσεχικής φίρμας διακρίνονται μεταξύ όλων των άλλων για την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Ειδικά τα crossover, SUV και station, προσφέρουν στον οδηγό οτιδήποτε επιζητεί από επιβατικό όχημα και κοστίζουν ελάχιστα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μοντέλα των Γερμανών κατασκευαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, υπάρχει μία έκδοση της Superb που η τιμή της ξεπερνά κάθε φαντασία. Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε από τη Skoda Μεγάλης Βρετανίας σε συνεργασία με μία εταιρεία που ειδικεύεται στα θωρακισμένα οχήματα. Βασίζεται στη station έκδοση του μεγάλου premium τσεχικού μοντέλου και προσφέρει προστασία επιπέδου PAS 300.

Όλο το αμάξωμα έχει θωρακιστεί πλήρως, περιλαμβάνοντας αλεξίσφαιρα τζάμια, ατσάλι υψηλής αντοχής, συνθετικά υλικά και σύστημα πυρόσβεσης. Φυσικά, δεν λείπουν τα ειδικά ελαστικά, οι προβολείς ανάγκης, η σειρήνα, το σύστημα πλοήγησης και επικοινωνίας με GPS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογες ρυθμίσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση και στα φρένα, με τον 2.0 TDI κινητήρα των 190 ίππων να φροντίζει για την κίνηση της θωρακισμένης Superb. Σύμφωνα με τη Skoda M. Βρετανίας, το αυτοκίνητο είναι ικανό να προστατεύσει τους επιβάτες από επίθεση με πυροβόλα όπλα, χειροβομβίδες και εκρήξεις. 

Αναβαθμίσεις έχουν γίνει στον εξοπλισμό, με την τιμή της ειδικής Superb Estate να ορίζεται στις 118.688 λίρες, δηλαδή λίγο πάνω από τα 136.000 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης