Έπειτα από την εξαγορά της από τον όμιλο PSA και την ταχεία ενσωμάτωση των γαλλικών τεχνολογιών, η Opel αντικαθιστά οτιδήποτε τη συνδέει με την GM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου «PACE!» και την εγκατάσταση 15 νέων πρότυπων κέντρων τεχνογνωσίας, η γερμανική φίρμα εισάγει στην Ευρώπη τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας του Groupe PSA. Αυτό σημαίνει ότι, θα αρχίσει να αποσύρει σταδιακά την τεχνολογία OnStar ιδιοκτησίας GM, μία διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2020.

Οι νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας ονομάζονται Opel Connect και θα διατίθενται στα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα από το 2019. Το πρώτο μοντέλο που θα ενσωματώσει τo Opel Connect είναι το καινούργιο Corsa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από την κλήση έκτακτης ανάγκης, οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας θα περιλαμβάνουν συνδεδεμένη πλοήγηση, διάγνωση οχήματος, υποστήριξη κλεμμένου οχήματος, απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση στόλου, Apple CarPlay και Android Auto.

Η Opel διαβεβαιώνει τους πελάτες που επιθυμούν να συνεχίσουν να αγοράζουν υπηρεσίες OnStar, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2020. Η εταιρεία θα επικοινωνήσει με όλους τους κατόχους OnStar προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και να τους προσφέρει παροχές αντίστοιχης αξίας, σε περίπτωση που η λήξη της σύμβασή τους έχει χρονικό ορίζοντα πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης