Το να έχεις το ταλέντο, τις ικανότητες και τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι σε μία εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι τα χρήματα που κερδίζεις, το δεύτερο η δόξα και το τρίτο τα δώρα που λαμβάνεις από χορηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Μπάγερν Μονάχου, οι παίκτες και το προπονητικό team κλήθηκαν να διαλέξουν το αυτοκίνητο που τους αρέσει, προκειμένου να το οδηγούν για τους επόμενους 12 μήνες, χωρίς κανένα κόστος.

Αυτό συνέβη στο πλαίσιο της χορηγίας που έχει η Audi με τη γερμανική ομάδα. Για 15η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, η γερμανική φίρμα διοργάνωσε μια εκδήλωση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, παρουσία όλων των μελών της ομάδας της Μπάγερν. Οι ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο αυτοκίνητο επιθυμούν, ανεξαρτήτως κατηγορίας και κυβισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι επέλεξαν το πανίσχυρο RS6 Avant, μεταξύ των οποίων οι Hummels, Jérome Boateng και Thiago Alcántara. Οι Muller και Ribéry προτίμησαν το SQ7 TDI diesel και ο προπονητής Jupp Heynckes, το SQ5.

Συνολικά, η Audi έδωσε στην ομάδα 50 αυτοκίνητα, με τους παίκτες να ζουν μια εκπληκτική εμπειρία, αφού είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εργοστάσιο του Ingolstadt – το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης – και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης