Πρόγραμμα ανάκλησης σε τρία μοντέλα εκτελεί η Mercedes-Benz Ελλάς σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, για εγκατάσταση ασφάλειας στον περιοριστή ρεύματος εκκίνησης.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 503 οχήματα, παραγωγής ετών 2015 και 2016. Στα εμπλεκόμενα οχήματα θα μπορούσε ο περιοριστής τάσης κατά την εκκίνηση, κάτω από ορισμένες συνθήκες, να υπερφορτωθεί. Σε περίπτωση που η μίζα έχει μπλοκάρει από κάποια αιτία / βλάβη και ταυτόχρονα γίνουν επανειλημμένες ή / και μεγάλης διάρκειας προσπάθειες επανεκκίνησης, μπορεί να υπερφορτωθεί και να υπερθερμανθεί ο περιοριστής ρεύματος. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσε να αναφλεγούν εξαρτήματα που βρίσκονται στην περιοχή αυτή και να προκληθεί πυρκαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει εγκατάσταση ασφάλειας στον περιοριστή ρεύματος εκκίνησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης