Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες, η βαυαρική φίρμα προχωρά στην ανάκληση ορισμένων μονάδων της σειράς Μ, λόγω προβλήματος στο πίσω διαφορικό.

Τον περασμένο Ιούλιο, η BMW Βορείου Αμερικής είχε ανακαλέσει 202 αυτοκίνητα τύπου M2, M3, M4, M5, προκειμένου να αντικατασταθεί το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό. Η εταιρεία το αντικατέστησε άμεσα και χωρίς καμία χρέωση, ωστόσο προέκυψε πάλι πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, οι μηχανικοί δεν τοποθέτησαν καινούργιες βίδες και εξαρτήματα κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης, με αποτέλεσμα να χρειάζονται εκ νέου επιδιόρθωση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπάρχει περίπτωση τα μπουλόνια που χρησιμοποιήθηκαν να χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να οδηγήσει σε ατύχημα.

Η BMW θα ενημερώσει άμεσα τους ιδιοκτήτες, με τις εργασίες επιδιόρθωσης να ξεκινούν στις 24 Οκτωβρίου. Η νέα ανάκληση αφορά σε 71 μονάδες της Μ2 παραγωγής από 31 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2016, 32 μονάδες της Μ3 παραγωγής  από 13 έως 17 Ιουνίου και 29 μονάδες της M4 παραγωγής από 2 Μαΐου έως 14 Ιουνίου 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης