Επίσημη πρεμιέρα έκανε η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς hatchback της ιταλικής φίρμας, με την εμπορική πορεία στην αγορά να ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, οι αλλαγές περιορίζονται στους προφυλακτήρες, στη μάσκα και στις ζάντες, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 11 χρωμάτων αμαξώματος και 12 διαφορετικών ζαντών αλουμινίου, 16 και 18 ιντσών. Πλήρως ανανεωμένο είναι το λογότυπο, με την κορυφαία έκδοση Veloce -αντικαθιστά την QV- να έχει πιο σπορ και επιθετική εμφάνιση.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί νέα υλικά υψηλής ποιότητας και επενδύσεις, με τον εξοπλισμό να είναι αρκετά πλούσιος, περιλαμβάνοντας το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 5 ή 6,5 ιντσών, Bluetooth, audio streaming, υποδοχή Aux-in, θύρα USB, φωνητικές εντολές και SMS Reader. Μέσω του Google Play Store προσφέρεται streaming μουσική, ειδήσεις, Facebook Check-In και Twitter, ενώ η υπηρεσία Alfa Performance ενισχύει την οδηγική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Giulietta θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Giulietta, Giulietta Super και Giulietta Veloce) και επτά εκδόσεις κινητήρων προδιαγραφών Euro6. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.6 TB βενζίνης των 120 ίππων, ακολουθούν ο 1.4 Turbo Multiair με τους 150 ίππους, o 1.4 TB MultiAir TCT απόδοσης 170 ίππων και φυσικά ο 1.75 Turbo βενζίνης με τους 240 ίππους. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο νέο 1.6 JTDM με τους 120 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό ή το νέο αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης