Το άκρως επιτυχημένο εμπορικά sport coupe της βαυαρικής φίρμας αναβαθμίστηκε τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά, με στόχο να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την πορεία του στην παγκόσμια αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γερμανοί φρέσκαραν στα σημεία την 4 Series, ανασχεδιάζοντας τη μάσκα και τους προφυλακτήρες, τοποθετώντας νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Bi-LED, νέους αεραγωγούς και προβολείς. Επίσης, εμπλουτίστηκε η γκάμα των ζαντών με δύο νέα σχέδια 18 και 19 ιντσών, καθώς η παλέτα των χρωμάτων με τις αποχρώσεις Snapper Rocks Blue και Sunset Orange.

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέο τιμόνι, διακοσμητικά από αλουμίνιο και χρώμιο, υψηλής ποιότητας επενδύσεις και επιπλέον διχρωμίες. Σημαντικά βελτιωμένο είναι το σύστημα πολυμέσων, με τους χώρους να παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, έγιναν νέες ρυθμίσεις σε αμορτισέρ και ελατήρια, στο σύστημα ενεργητικής ανάρτησης Adaptive Suspension και στο πακέτο M-Sport. Στους κινητήρες, στη βάση της γκάμας είναι ο 2.0 Twin Power Turbo της έκδοσης 420i, ακολουθεί η 430i με το ίδιο μοτέρ αλλά 252 ίππους και η 440i με τον 3.0 Twin Power των 326 ίππων.

Στους diesel υπάρχει ο δίλιτρος των 150 ίππων της 418d που αφορά μόνο τη Gran Coupe, ο επίσης 2.0 turbo με τους 190 και 224 ίππους των 420d και 425d αντίστοιχα, ο εξακύλινδρος 3.0 λίτρων με τους 258 ίππους της 430d και η τετρακίνητη 435d xDrive απόδοσης 313 ίππων. Τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο 8άρι.

Η ανανεωμένη BMW 4 Series προσφέρεται σε Coupé, Cabrio και Gran Coupé. Φυσικά, δεν λείπουν οι πανίσχυρες M4 Coupe και M4 Cabrio με τους 431 ίππους. Το μοντέλο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αμέσως μετά.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της BMW

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης