Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το πολυαναμενόμενο SUV της Alfa Romeo ξεκινά την εμπορική του πορεία στην αγορά, με την ειδική έκδοση First Edition να δίνει το έναυσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε πως είναι διαθέσιμη προς παραγγελία η περιορισμένης παραγωγής Stelvio First Edition. Το μοντέλο διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό και τα αποκλειστικά στοιχεία. Τοποθετείται κάτω από την κορυφαία QV και τροφοδοτείται από τον 2.0 turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 280 ίππων και 400 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Q4. Οι επιδόσεις της ιταλίδας καλλονής είναι εκπληκτικές, με την Alfa Romeo να ανακοινώνει 5,7 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα και τελική ταχύτητα 230 χλμ./ώρα. Την ίδια στιγμή, η μέση κατανάλωση είναι στα 7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Η First Edition διακρίνεται για τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, το σύστημα εξωτερικού φωτισμού, τις δαγκάνες των φρένων βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, τα φωτιστικά σώματα bi-xenon, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, την αλουμινένια ποδιά πίσω και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, ξύλινα διακοσμητικά σε ταμπλό και πόρτες, τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 8,8 ιντσών και υπολογιστή ταξιδίου με οθόνη 7”, ηλεκτρική πίσω πόρτα και όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Ανακαλύψτε εδώ το πρώτο SUV της Alfa Romeo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης