Έπειτα από τις συνεχόμενες διαρροές, η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου Jimny.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο διατηρεί τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, έχοντας τετραγωνισμένο σχήμα και off-road χαρακτηριστικά. Το σασί τύπου σκάλας, η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρός και ο άκαμπτος άξονας με ελατήρια πίσω, μαρτυρούν τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Θα προσφέρεται αποκλειστικά σε τρίθυρο αμάξωμα, με το εσωτερικό να έχει αναβαθμιστεί ριζικά. Οι άνθρωποι της Suzuki έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών και τη συναρμογή, τοποθέτησαν σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, αυτόματο κλιματισμό και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τιμόνι με τα χειριστήρια στο τιμόνι προέρχεται από το Swift, με τους χώρους της καμπίνας να επαρκούν για τέσσερις ενήλικες επιβάτες. Κάτω από το καπό θα τοποθετηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τρικύλινδρος 1.000άρης βενζινοκινητήρας απόδοσης 112 ίππων και 170 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Φυσικά, δεν θα λείπει το σύστημα τετρακίνησης ΑllGrip Pro.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο χρόνος έναρξης των πωλήσεων  θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιουλίου.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης