Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το καινούργιο μεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για την έναρξη της εμπορικής πορείας του, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ακόμη εξαιρετική επιλογή στη δημοφιλή κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Grandland X αναμένεται στην αγορά το φθινόπωρο, αμέσως μετά την έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα. Στιλάτο, με σπορ γραμμές και καλαίσθητες αναλογίες, πλαισιώνει ιδανικά την οικογένεια Χ της Opel.  Διαθέτει όλες τις αρετές ενός SUV και πολυάριθμες τεχνολογίες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα πλούσιο πακέτο υποστήριξης, όπως τα συστήματα Διατήρησης και Προσαρμογής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control (ACC) με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System), Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist) και Κάμερα 360°.

Εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs), θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω και πίσω πόρτα που ανοίγει με μία απλή κίνηση του ποδιού διασφαλίζουν τη βέλτιστη άνεση. Οι επιβάτες του Grandland X απολαμβάνουν κορυφαία συνδεσιμότητα χάρη στην τελευταία γενιά συστημάτων IntelliLink και προσωπικής υποστήριξης Opel OnStar, που τώρα περιλαμβάνει νέες υπηρεσίες, όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και αναζήτηση χώρων στάθμευσης. Όσο για τα smartphones, φορτίζονται ασύρματα μέσω επαγωγικής φόρτισης.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προβολείς LED του συστήματος Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού [Adaptive Forward Lighting (AFL)]. Λειτουργίες όπως φωτισμός στροφών, υποστήριξη μεγάλης σκάλας και αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης εγγυώνται βέλτιστο φωτισμό του δρόμου, ακόμα και στο σκοτάδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης